Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 09:43, 18 maj 2019

Urszulla napisał(a)

A Co to ?

Kamasja.. ma piękny kolor
Mala_Mi 09:52, 18 maj 2019

Bogdzia napisał(a)

Wszystkie widoki u Ciebie uwielbiam, ale to zestawienie żółtego i fioletu i pomarańczu jest po protu zjawiskowe.

To było pierwsze miejsce które u Ciebie mi odebrało oddech, a po 6 latach jest jeszcze piękniej..

Tak było 19 maja 2012 Było cudnie, a patrzę na foty i jest jeszcze cudniej, a wtedy wydawało się, ze to jet już niemożliwe

asiak 10:01, 18 maj 2019

Bogdziu masz najpiękniejszy ogród, wprost cudowny
Kojak 11:01, 18 maj 2019

Bogdziu po wpisie Małej MI, proszę nie pisz więcej, że Co roku pokazujesz Te same zdjęcia (widok), no pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Jesteś I Twoje zdjęcia inspiracją dla mnie I wielu osob na ogrodowisku. Szczególnie kiedy dochodzę do wniosku że efekt zamierzony a wykonanie z mojej winy to nie to samo , wtedy zaglądam na ogrodowisko I do Ciebie I znowu chcs się próbować. Czekamy na kolejne odsłony Twoich pomysłów w ogrodzie.
Waclaw 20:56, 18 maj 2019

zgadzam się z Tomkiem.
U Ciebie zawsze jest co oglądać i dla wielu Twój ogród jest inspiracją.
a to, ze w tym roku nieco późniejsze kwitnienie ... Na Święto Matki też będzie co oglądać
Bogdzia 21:12, 18 maj 2019

Sonka napisał(a)
Pięknie, proszę, jeśli tylko możesz, pokazuj te cuda. Powtórzę za ElzbietaFranka czy ja doczekam takich okazów?
Fajnie by było gdybyś przy okazji napisała nazwę.Serdeczności przesyłam.

Krysiu nawet przez moment tak nie myśl. Rh stosunkowo szybko rosna a nawet jak małe to tez cieszą.Nazwy postaram sie pisac.Równiez pozdrawiam.
Bogdzia 21:15, 18 maj 2019

Urszulla napisał(a)

Co to za deszcz. U mnie 3 dni lało non stop, nie do wytrzymania taka pogoda. Przydałoby się takie nawodnienie Twoim roślinom.

Fotki dałaś piękne

Kuklik ciekawy, znam tylko pomarańczowe i jakoś mnie do nich nie ciągnie.

Fakt że w porównaniu do Twojego deszczu to spadło mało. Dzis w łodzi bardzo mocno padało a u mnie cały dzień piękna pogoda , odbyło sie koszenie , przesadzanie , pielenie , podziwianie, świetny dzień.
Moje kukliki takie sobie , jak je kupowałam były piękne ale jeszcze nie zdążyłam im dac żadnego nawozu więc nie ma sie co dziwic.
Bogdzia 21:17, 18 maj 2019

Mala_Mi napisał(a)

Wszystkie widoki u Ciebie uwielbiam, ale to zestawienie żółtego i fioletu i pomarańczu jest po protu zjawiskowe.

To było pierwsze miejsce które u Ciebie mi odebrało oddech, a po 6 latach jest jeszcze piękniej..

Tak było 19 maja 2012 Było cudnie, a patrzę na foty i jest jeszcze cudniej, a wtedy wydawało się, ze to jet już niemożliwe

No muszę przyznac że róznica jest choc niby tak samo. Byc moze powinnam raz na kilka lat pokazywac?
Bogdzia 21:19, 18 maj 2019

asiak napisał(a)
Bogdziu masz najpiękniejszy ogród, wprost cudowny

Asiu nie wiem co powiedziec, dziekuje ale tu jest tyle pieknych ogrodów ze mój no.... taki sobie.
Bogdzia 21:22, 18 maj 2019

Kojak napisał(a)
Bogdziu po wpisie Małej MI, proszę nie pisz więcej, że Co roku pokazujesz Te same zdjęcia (widok), no pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Jesteś I Twoje zdjęcia inspiracją dla mnie I wielu osob na ogrodowisku. Szczególnie kiedy dochodzę do wniosku że efekt zamierzony a wykonanie z mojej winy to nie to samo , wtedy zaglądam na ogrodowisko I do Ciebie I znowu chcs się próbować. Czekamy na kolejne odsłony Twoich pomysłów w ogrodzie.

Tomku miło Cię widziec.Mój ogród juz stary , zresztą byłes i widziałes , zmian nie da sie zrobic, teraz stagnacja.