Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 08:30, 28 sty 2013

alinak napisał(a)
a Ania to zawsze znajdzie dobry komentarz. .....Aniu a może nie doooopke tylko ogonek pokazał ....Bogdzie ptaki lubią to pokazują co mogą najlepszego

No jednak pokazał to co myślała Ania a prawde mówiąc to nawet nie pokazał z własnej woli tylko wiatr zawiał mu w tą spódniczkę i musiał sie z wiatrem pochylic. No i dobrze bo jest trochę inne zdjecie a tak to wszystkie byłyby bardzo podobne bo tylko głowa kręcił i szukał ptaków.Pozdrówka.
Bogdzia 08:31, 28 sty 2013

marzena napisał(a)
Bogdziu, te zdjęcia krogulca po prostu świetne...i ta 'spódniczka' w szkocka kratkę...
a ja coś w tym roku mało fotek ptakom robię...

Też tak myslę więc sie popraw. a sarenek w tym roku nie ma u Ciebie?
Bogdzia 08:34, 28 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ależ drapieżnik, bojam się

Nie bojaj się Marzenko , krogulce na takie duże ,,obiekty" nie polują a na pocieszenie i w żartach Ci powiem ze zadne drapieżniki nie polują na osobniki na których jest tak mało mięska.... Mam nadzieję ze weźmiesz to za żart a nie złośliwośc bo ja mam za dużo mięska i jestem bardzo zagrożona.
Bogdzia 08:36, 28 sty 2013

sylllwia napisał(a)
Niesamowite te fotki krogulca i ten jego wzrok...
Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę

Tak wzrok drapieżników musi budzic grozę wsród ptaków jeśli nawet nam wydaje sie straszny. Miło ze wpadłas Sylwuś. Pozdrówka.
Bogdzia 08:36, 28 sty 2013

ewalm napisał(a)
Bogdziu, zdjęcia REWELACYJNE.

Dzięki Ewuś. Pozdrawiam.
Mala_Mi 08:38, 28 sty 2013

Bogdziu ... mogę Ci podesłać trochę mazurków...... jest u mnie ich zatrzęsienie... chyba wszystkie z całego województwa stołują się u nas.... a wróbelków malutko...
Wczoraj szukałam ładnego zdjęcia mazurka i nie znalazłam..bo jak pospolite to się nie fotografuje.. muszę się też poprawić
A krogulec jest ze Szkocji...bo facet w spódnicy
grazyna 08:47, 28 sty 2013

Tutaj zawsze wesoło I cała encyklopedia wiedzy przeróżniastej
Jak to będzie w maju tu się dopchać

Za wróbelkami bardzo tęsknię, toż to one były najczęściej w moim dzieciństwie i młodości

Dlaczego jest ich tak mało?
Bogdzia 09:27, 28 sty 2013

asc napisał(a)
Bogdziu ... mogę Ci podesłać trochę mazurków...... jest u mnie ich zatrzęsienie... chyba wszystkie z całego województwa stołują się u nas.... a wróbelków malutko...
Wczoraj szukałam ładnego zdjęcia mazurka i nie znalazłam..bo jak pospolite to się nie fotografuje.. muszę się też poprawić
A krogulec jest ze Szkocji...bo facet w spódnicy

U Ciebie mają dobrze to nie podsyłaj , jak sie jeszcze rozmnozą to same przylecą. Krogulec przypomina mi pewnego nastepcę... chudy i w spódnicy, masz rację Szkocja.
Bogdzia 09:29, 28 sty 2013

grazyna napisał(a)
Tutaj zawsze wesoło I cała encyklopedia wiedzy przeróżniastej
Jak to będzie w maju tu się dopchać

Za wróbelkami bardzo tęsknię, toż to one były najczęściej w moim dzieciństwie i młodości

Dlaczego jest ich tak mało?

Powinny byc jakieś badania robione co się dziejez tymi wróblami ale nikt się tym nie zajmuje. A w maju bez problemu się tu dopchasz. Dla wszystkich starczy bo ja dużo zdjec robie. Pozdrawiam Grażynko.
Urszulla 09:32, 28 sty 2013

Bogdziu, witaj po weekendzie.....krogulec ma piękny ogon...i głowę potrafi tak mocno obrócić....on ma coś z jastrzębowatych?