To niedobrze jak trudno Ci się odzywac. Byłam u Ciebie i domyslam się powodu ale to minie nie martw się. Wiem że łatwiej to powiedziec niż wykonac ale bedzie dobrze zobaczysz. Wiosenne przesilenie dopadło i komputer i mnie , dziś spałam pół dnia mimo ze i w nocy długo spałam. Byle do wiosny wtedy wszystko będzie inaczej wyglądało.
Ja mam tylko 2 MB bo mam daleko do jakichs tam przekażników i lepiej nie będzie ale dotad tylko raz był z nim problem , może minie , mam nadzieje bo już kiedyś samo minęło.
Piękne sa ale nie tegoroczne. Ja te od Ciebie wsadziłam do doniczki żeby mi nie zginęły a ranniki w dwóch miejscach i zobaczymy gdzie im się spodoba , no i jeszcze krokusy a potem piwonie, będzie co oglądac i jest na co czekac. Buziaczki Haniu za to wszystko i za zdjęcia też.
Takie ładne kępy... a moich 5 szt.. jak było 5 tak po 3 latach jest 5.
Twoje mogłam posadzić na rabacie gdzie leży jeszcze śnieg..... na większości rabat leży jeszcze, ale trawnik w 70% już zielony. Szkoda, że tylko +2... można by wyjść i już coś powoli porządkować...
Piękne te kępy przebisniegow u mnie jeszcze dużo sniegu w ogrodzie nawet kopy z kretów jeszcze przykryte ale pachniało dziś wiosną i ptaszki ćwierkały wiosennie i zaraz lepiej