Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 13:49, 25 lut 2013

Dziś znów szukałam Twoich przebiśniegów.. ale się jeszcze chyba nie przebiły, za to śnieg znika w oczach.... wypatrzyłam 2 pąki kwiatowe na samosiejkach bratkach

Sorki, źle Cię na Grabie naprowadziłam..ale widziałam, że znalazłaś..

Hiacynty wyniosłam z biura, bo już nie dało się wytrzymać... Miały jedna zaletę, niwelowały zapach bąków mojego psa.... a że cholernik siedzi pod biurkiem, wiec aromaty mam jakie mam... Trudno staruszek nic na to nie poradzi... Robi się cieplej, niedługo będzie całymi dniami wolał leżeć na trawce niż pod biurkiem
Kindzia 14:52, 25 lut 2013

Ania jest niemożliwa Ale optymizm sieje wszędzie, dobry duszek ogrodowiskowy

Bogdziu, właściwie to tylko pomachać przyszłam Słoneczko się przedziera
Urszulla 17:33, 25 lut 2013

Bogdziu, można powiedzieć że po zimie
Bogdzia 17:41, 25 lut 2013

hanka_andrus napisał(a)
Pozdrawiam Bożenkę i jej gości!
Cieszcie się plusową temperaturą!

Haniu dzięki za te najpiękniejsze zdjęcie na świecie , no może nie jedyne bo masz ich kilka.Cudny zakątek . Ciekawe czy u mnie wyrosną te które od Ciebie dostałam, bardzo na nie czekam ale na razie jeszcze gruby snieg lezy a temp niewiele tylko ponad zero sie podnosi w południe.Buziaczki śle.
Bogdzia 17:45, 25 lut 2013

irena_milek napisał(a)
Hanuś, ale widoki wiosenne!!!
Bożenko pozdrawiam, u nas noc na plusie

A u mnie z plusami bardzo oszczędnie nawet śnieg nie topnieje a przynajmniej tego nie widac. Do tego internet mi działa tak że nerwy mam. Zanim do jednej osoby napiszę mija chyba z 5minut a moze nawet więcej. Na przełączenie strony czekam wiecznośc, no można sie wkurzyc.Irenko serdeczne pozdrówka.
Milka 17:47, 25 lut 2013

Może wirus jakiś się doczepił, mus kogoś poprosic do kompa, bo to naprawdę wnerwia!
albo coś z samym netem, upewnij się i sprawdź licznki, w razie co wołaj do usterki
buziaki
Bogdzia 17:50, 25 lut 2013

asc napisał(a)
Dziś znów szukałam Twoich przebiśniegów.. ale się jeszcze chyba nie przebiły, za to śnieg znika w oczach.... wypatrzyłam 2 pąki kwiatowe na samosiejkach bratkach

Sorki, źle Cię na Grabie naprowadziłam..ale widziałam, że znalazłaś..

Hiacynty wyniosłam z biura, bo już nie dało się wytrzymać... Miały jedna zaletę, niwelowały zapach bąków mojego psa.... a że cholernik siedzi pod biurkiem, wiec aromaty mam jakie mam... Trudno staruszek nic na to nie poradzi... Robi się cieplej, niedługo będzie całymi dniami wolał leżeć na trawce niż pod biurkiem

No te zapachy faktycznie lepiej niech zostaną na dworzu choc staruszkowi widzę ze wszystko wybaczasz. Może moje przebisniegi jakieś późniejsze? Ciekawe czy wogóle wyrosna bo to różnie bywa choc akurat w tym roku powinny bo zima była idealna.U mnie nic jeszcze poz śniegiem nie widac, nadal całkwicie biało, ale ja się tym nie martwię bo już prawie marzec i musi byc wiosna.
jotka 17:51, 25 lut 2013

Bogdziu, to pewnie przesilenie wiosenne dopadło Twój komp mój niedawno to miał, ale mu przeszło. A ja dzisiaj nawet torturowana nie zdradziłabym żadnych tajemnic - tak trudno mi się dzisiaj odzywać
pozdrawiam
Bogdzia 17:53, 25 lut 2013

irena_milek napisał(a)
Może wirus jakiś się doczepił, mus kogoś poprosic do kompa, bo to naprawdę wnerwia!
albo coś z samym netem, upewnij się i sprawdź licznki, w razie co wołaj do usterki
buziaki

Chyba jednak internet zawodzi bo raz jest lepiej , raz gorzej, jeszcze go poobserwuję zanim kogos wezwę bo jak internet to i tak mi nie pomoże.
Milka 17:57, 25 lut 2013

To zgłosisz usterkę internetu, umówią się i przyjdą sprawdzić, może coś na łączach.