Aniu mnie wczoraj nie zawiadomili a dziś też paczka przyszła i też nie połączyli zamówień. Jedna cebulka lilii martagon jest podgniła i pewnie nie urośnie bo piętka zgniła. No i muszę jutro do nich zadzwonic co dalej bo za przesyłkę płaciłam tylko raz to jak mi teraz wyśla????
Bożenko, z funkia.pl, oni są z Karpacza, wcześniej zadzwonili, kiedy mi pasuje przysłanie roślin, bardzo mi się to podobało lilii jeszcze nie mam, cisza;
Bryła korzeniowa jest na szerokosc taka jak góra i tak trzeba obkopac. Najważniejsze to dobrze przygotowac ziemię. Ostatnio czyałam żeby przy wsadzaniu dodac siarki pylistej to dłużej utrzyma kwasowośc podłoża ale ja tego nie robiłam bo nie wiedziałm i jakos rosna.
Reklamuj podgniłą..foto i na emaila Jak nie połączyli to niech wysyłają na swój koszt. Ja płaciłam z automatu i musiałam wybrać jakąś opcję, bo inaczej by mnie nie puściło do transakcji automatycznej ..
Oczywiście przesada bo co ze mnie za fachowiec? trochę doświadczenia tylko, fakt że takie doświadczenie też ważne i zdobywa się je latami , czasem na błędach.