Co do spotkania to we wrześniu jest spotkanie u Debry to moze tam pogadamy jeszcze nie mam pomysła .Ruszę makówką choć te wakacjei początek września dla mnie trudny ze względu na przeprowadzkę córki Wnuczaki mam na garnku ale podumamy jeszcze i cóś wymyślimy.Pozdrawiam Maki Twoje śliczne szkoda że tak krótko kwitną ;DTo spotkanie u Debry to te w Ogrodach działkowych.
Ja też nie mogę się doczekać bocianiątek, choć one może już są, tylko mnie tam nie ma. Buuu
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
W mojej okolicy jest Nur. Nurzec to jednak dużo dalej, inne nieco klimaty.
Nie mam pojęcia, jak ma na imię moja tojęść - była tu już, kiedy objęlismy opieką ogródek.
Za zaproszenie dziękuję, rozważam, ale wrzesień mam potwornie zajęty, niczego nie mogę obiecać.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ewuś, nie byłam nad Rozlewiskiem już trzy tygodnie. Najpierw eM. miał weekendy zajęte, a teraz dekarze nowe rynny i płotki nam robią, mus ich nadzorować i pilnować, żeby dobrze robotę zrobili.
Ale choć cżłek pilnuje, w każdą dziurę zagląda, to i tak - dzięki wczorajszej burzy - okazało się, że skiepścili robotę.
W kilku miejscach woda z rynien lała się strużką
Wieczorkiem znajdę jakieś fotki z ostatniego pobytu, których jeszcze nie pokazywałam.
No własnie też mam problem z terminami wrześniowymi. Ale co się odwlecze, to nie uciecze
Maki uwielbiam - własnie te czrwone - choć chętnie przygarnęłabym do mjejskiego ogródka białe albo bladoróżowe, pomimo, że tak krótko kwitną.