Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Ymma 20:19, 14 mar 2013

i tak śliczne, rozrosną się

pukam żeby nie chorowały i trzymam kciuki, żeby u Twojej córci gorączka spadła
Gosiniak 21:24, 14 mar 2013

Podziwiam skrzyneczki śliczniutkie, musowo do pepco jechać muszę
Milka 10:34, 15 mar 2013

Ewelinko, życzę aby córcia jak najszybciej była zdrowa, bo rodzic się podwójnie martwi; i oczywiście jestem chętna na tę hostę, zatem przypomnę się i czekam jak wiosna będzie
buziam
martaibartek 18:23, 15 mar 2013

Ewelinko przede wszystkim zdrówka dla córci.
Śliczne zakupy w pepco poczyniłaś zdradzisz po ile latarenka?
pozdrawiam cieplutko
Welka 19:48, 15 mar 2013

Ymma, dziś już dużo lepiej, temp w dzień w granicach 38, więc patrząc na ostatnie dni to prawie zdrowa
Gosia, warto jechać w miarę szybko, bo przynajmniej w Ol akurat była dostawa latarenek, skrzynki już stały, ale na przykład ta na zioła była tylko jedna, a dwa dni po mnie moja siostra chciała kupić 4 latarenki i były już tylko 2.
Irenko, już Kiniuśce lepiej, ale w przedszkolu z 24 dzieci była dziś 8, wszystkie mają to samo co moja, wiec jakiś wredny wirus - posiedzi teraz w domu do Wielkanocy, bo w święta nie chcę powtórki z rozrywki. O stiletto będę pamiętała, ona chyba ze wszystkich moich host wyszła najpóźniej wiosną, ale na pewno się podzielę
Marta, witaj po dłuższej nieobecności - co słychać? Latarenka po 19,99, skrzynki po 14,99 (ta z napisem była początkowo po 19,99, ale że bez jednej doniczki to przecenili).

Ptaszek (znów zapomniałam czy to dzwoniec czy trznadel)

Pozdrawiam
AniaK 20:23, 15 mar 2013

Zdrówka Ewelinko dla córci życzę, mamy to samo ( u mnie dwójka jedno po drugim) i już tydzień w domu siedzimy, u nas już po gorączce. W szkole prawie połowa uczniów choruje.
Ymma 20:57, 15 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Ymma, dziś już dużo lepiej, temp w dzień w granicach 38, więc patrząc na ostatnie dni to prawie zdrowa

super, trzymam kciuki żeby szybciutko wyzdrowiała, tym bardziej że wiosna od poniadziałku już ma być

pozdrawiam
monteverde 22:11, 15 mar 2013

Przylaszczki śliczne, rozrosną się, skrzyneczki też fajne ale mnie nastraszyłaś z tym mrozem w Ol było tylko - 10, odczuwalna wynosi -15 ale dla tych co są na dworze nie w domu
Bogdzia 22:34, 15 mar 2013

Śliczne przylaszczki ja mam tylko niebieskie. One po kwitnieniu będą miały więcej liści i będą sie wydawały większe . Ptaszków Ci nie rozpoznam bo za mało widac i tylko z przodu , z boku widac zawsze więcej cech.. Pozdrawiam.
Welka 10:43, 16 mar 2013

Witam!
Aniu, dziś już luksus, tylko 37. u Karola mały katar się pojawił, ale liczę, że tym razem nie załapał tego najgorszego od Kini. U mnie w szkole już zaczynają wracać po chorobie, ale części uczniów nie było nawet 2 tygodnie.
Ymma, oby i u mnie było cieplej od poniedziałku, bo niby zima nie była taka zła to i tak mam jej dość.
Aniu monte, nie pytałam się dziewczyn z pracy, które mieszkają w Ol ile było stopni, możliwe, ze mniej niż u mnie w Gietrz, u moich dziadków (mieszkają koło St. Jabłonek) było z -14 chyba, ale śniegu jest dużo, więc roślinom nie powinno nic się stać.
Bogdziu, niebieskie też gdzieś mam i jeszcze różowe, ale za niebieskim nie przepadam i dlatego zamówiłam też białe. Dziś już dużo ładniej wyglądają. Ptaszek rozmazany, bo musiałam zrobić duże zbliżenie.
Chwilowo zamieszkały w skrzyneczce na zioła

Pozdrawiam