Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 11:40, 12 lip 2013

trawki coraz ładniejsze (wcześniej stipy wiatry poszarpały)

great expectation, horti i rozplenica

Pozdrawiam
nebel 18:06, 12 lip 2013

I jak ja mam za tym nadążyć
"Hayes' bardzo intrygujący, prawda? A i Twoje trawy niczego sobie - to znaczy bardzo mi się podobają
Anita1978 18:13, 12 lip 2013

Wszystko kwitnie u Ciebie! Szczególnie jeżówki hot papaja śliczna!!!
eliza3 22:16, 12 lip 2013

Ewelinko, piękne masz hortensje, moje jeszcze młodziutkie i kwiatki maleńkie.
Dobrze, że do mnie zajrzałaś, bo jeszcze bym Cię zgubiła
AgnieszkaW 22:17, 12 lip 2013

Piękne masz trawki, żurawki i limki, reszta też niczego sobie. Pozdrawiam wieczornie
Welka 10:14, 13 lip 2013

Ewa, ja już ostatnio za niczym na forum nie nadążam, sama za sobą też, bo dziś szukałam siebie pod starą nazwą Hayes mi dziś leży, bo cały wczorajszy dzień padało, więc musi jakąś solidniejszą podpórkę dostać.
Anita, z tych pełnych to na razie hot papaya najbardziej mi się podoba, ale kilka innych mam upatrzonych, więc może zmienię zdanie
Elizko, też się dziś zgubiłam idąc do siebie na kwitnienie wszystkich hortensji czekam niecierpliwie, bardzo je lubię
Agnieszka, dziękuję i również pozdrawiam
bociek 11:32, 13 lip 2013

Ewelinko, kurcze, niefajnie, ze masz klopociki Ale ja to dobrze rozumiem niestety

Horti HS urzekajaca, taka rubensowsko pelna, jak jej talie wsadzisz w gorset to powinna sie ugrzecznic A stipulki ulotne cudniscie.

Sciskam mocno
Juzia 12:17, 13 lip 2013

Teraz już mi się nie zgubisz
Welka 13:22, 13 lip 2013

Boćku, wczoraj albo przedwczoraj Ana art gdzieś fajnie napisała o sąsiadach, że najpierw patrzą jak na kosmitkę, potem jest zazdrość i zawiść, ja oczywiście nie porównuję się do ogrodu Any, ale niektórych po prostu boli, że u mnie jest wykoszone, zadbane, wypielone, zagrabione i tak w dużym skrócie myślowym wyjaśnię skąd takie duże zmiany nicku i tytułu.
Juzia, już więcej zmian nie planuję i nie powinnam się tak gubić

Kolejna lilia, kolejna pomylona, bo nie taką zamawiałam, także ten sprzedawca na dwa rodzaje lilii pomylił obydwa i więcej nic u niego nie kupię. Ta jest w wersji płaczącej, z kwiatami skierowanymi do dołu (nie pamiętam jak się takie nazywają), a ja wolę jak kwiatki są do góry (choć sam kwiat jest bardzo ładny i lilia zostanie, ale miał być ciemny z jasnym środkiem).

I chwilowo tyle, bo brodziłam po błocie, ale to uzbierałam a samo się nie chcę zrobić:

Pozdrawiam
Tess 11:57, 15 lip 2013

Ewelinko, jesteś A ja w głowę zachodziłam, co to za Welka mnie odwiedziła

Welka napisał(a)
(...) wczoraj albo przedwczoraj Ana art gdzieś fajnie napisała o sąsiadach, że najpierw patrzą jak na kosmitkę, potem jest zazdrość i zawiść, ja oczywiście nie porównuję się do ogrodu Any, ale niektórych po prostu boli, że u mnie jest wykoszone, zadbane, wypielone, zagrabione i tak w dużym skrócie myślowym wyjaśnię skąd takie duże zmiany nicku i tytułu.

Normalnie mnie trzepie, jak myślę o takich postawach. Qrcze, przecież to powinno działać w odwrotną stronę - pozytywny przykład powinien zachęcać innych do równania "w górę"... Ech, gadać się nie chce.

Horti hayes starburst mnie zaintrygowała. Bardzo ciekawa.

Moje citronelki chyba trochę lepiej, ale nadal podsychają. No cóż, źle oceniałam sytuację, tj. poziom nasłonecznienia tej rabaty, teraz zbieram owoce.