Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

monteverde 20:36, 05 lis 2012

Może ciemnego perukowca?
Kindzia 20:42, 05 lis 2012

Aniu bardzo Ci dziękuję, że tu zaglądasz
Teraz tam mam pęcherznicę diabolo i jej nie widać na tle tujek. To perukowca też chyba nie będzie...
Kindzia 23:09, 05 lis 2012

Jeszcze znalazłam derenia Ivory Halo. Jaśniutki jest, ładny. I nie rozkłada się tak bardzo.
Myślę w tym rogu o wykorzystaniu berberysów, mam te 7 zielonkawożółtych, na tle derenia ładnie by się odznaczało coś czerwoniastego. Jakieś Orange Rocket? I skomponować je z tymi Golden Rocket?
Idę spać, mam dość. Im więcej czytam i oglądam, tym mniej wiem
Dobrej nocki
Urszulla 01:30, 06 lis 2012

Proponuje śliwę wiśniową NIGRA-żelazna podpora Danusi.

Odnalazłam w wątku Kasi WB-zimowej scenerii, najwyżej poszukaj sobie na fotkach latem
https://www.ogrodowisko.pl/watek/571-trudne-pieknego-poczatki-ogrodek-kasiwb?page=485

Ja mam dużo rzeczy zapisanych w zakładce ulubionych....więc szybko się odnajduję.....a poza tym kalendarz zapisany notatkami z Danusi realizacji.Dużo czasu poświęciłam aby odnaleźć się w temacie realizacji ogrodowych (nie zapominaj że jestem laikiem totalnym) i wybrać to co mi się najlepiej zauważą w moich warunkach.

Ja też mam chaos w głowie...więc czasem odkładam na boczny tor i samo przychodzi po czasie i wielu oglądanych fotkach. Więc nie martw się chaosem......wszyscy to mamy.
JulkAd 12:00, 06 lis 2012

Kasiu znalazłam taką śliwę u Danusi i myślę, że u Ciebie by się sprawdziła w tym miejscu ...wtedy przed nią dereń lub derenie, spójrz może będzie pasować..

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1288-sliwa-wisniowa-prunus-cerasifera-nigra
Kindzia 13:16, 06 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Proponuje śliwę wiśniową NIGRA-żelazna podpora Danusi.

Odnalazłam w wątku Kasi WB-zimowej scenerii, najwyżej poszukaj sobie na fotkach latem
https://www.ogrodowisko.pl/watek/571-trudne-pieknego-poczatki-ogrodek-kasiwb?page=485

Ja mam dużo rzeczy zapisanych w zakładce ulubionych....więc szybko się odnajduję.....a poza tym kalendarz zapisany notatkami z Danusi realizacji.Dużo czasu poświęciłam aby odnaleźć się w temacie realizacji ogrodowych (nie zapominaj że jestem laikiem totalnym) i wybrać to co mi się najlepiej zauważą w moich warunkach.

Ja też mam chaos w głowie...więc czasem odkładam na boczny tor i samo przychodzi po czasie i wielu oglądanych fotkach. Więc nie martw się chaosem......wszyscy to mamy.

Tak, ładna jest i może u mnie w tym cienistym zakątku rosnąć
Ulcia ja tez dużo czytam, ale notatki robię gdzie popadnie i potem szukam. Muszę mieć to w jednym miejscu!
Denerwuje mnie bezradność, chyba najbardziej oprócz chamstwa i głupoty. A z tym moim ogrodem to...bezradność
Przecież nie jesteś "totalnym laikiem", gdybyś była, nie wiedziałabyś o śliwie
Kindzia 13:18, 06 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu znalazłam taką śliwę u Danusi i myślę, że u Ciebie by się sprawdziła w tym miejscu ...wtedy przed nią dereń lub derenie, spójrz może będzie pasować..

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1288-sliwa-wisniowa-prunus-cerasifera-nigra

Dziękuję Julciu Tam pasowałaby taka wysoko szczepiona
eliza3 13:40, 06 lis 2012

Witaj Kasiu, jakoś deszczowo dzień mi się zaczął i znowu nie poszłam do ogródka... czy ja to kiedyś skończę ?. Masz jakieś wiadomości co do pogody? O, patrzę w okno i widzę, że jeszcze wiatr się zerwał... nie wychodzę idę gotować obiad...
Kindzia 13:43, 06 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Witaj Kasiu, jakoś deszczowo dzień mi się zaczął i znowu nie poszłam do ogródka... czy ja to kiedyś skończę ?. Masz jakieś wiadomości co do pogody? O, patrzę w okno i widzę, że jeszcze wiatr się zerwał... nie wychodzę idę gotować obiad...

Elciu siedzę sobie w ciepełku w pracy i przerwę sobie zrobiłam
Za oknem paskudnie, wietrznie, zimno i na deszcz się zbiera. Ciemno się zrobiło Nie jest optymistycznie.
Przeżyjesz te liście, u mnie też leżą na pewno
eliza3 13:48, 06 lis 2012

Pewnie, że przeżyję, ale i tak muszę je zgrabić przed zimą, bo szkoda trawy, która będzie marnie wyglądać wiosną, gdy ich nie zgrabię ale podobno ma być jeszcze ładnie