Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 18:42, 19 lis 2012

JulkAd napisał(a)

Na długo mi muszą wystarczyć te zdjęcia...dopiero za dwa tygodnie jadę, sama. Muszę się za mycie okien tam zabrać i mam nadzieję, że nowe firanki do salonu będą gotowe

Ciekawe jak kocurki dadzą sobie radę?
M im jeszcze słomą wyścielił, myszy łowią ciągle, kocie chrupki w zapasie zostawiliśmy, ale mleczko...?

Dadzą sobie radę, sąsiadka wody naleje, a myszy im wystarczy...nie martw się, a na święta tam jedziecie?, że czas rezerwujesz na przedświąteczne mycie okien

Jak zostaną do wiosny, to mamę i córkę chyba wysterylizować przyjdzie...Z dwóch kocic trochę takiego maleństwa by było...co z nimi zrobić?
Myślę, że tak. Biorę urlop, do pracy dopiero po Nowym Roku idę.
Zresztą czy tak, czy tak trzeba umyć. Myłam pod koniec lipca, tylko w kuchni potem jeszcze raz ... mus jest
Potem dopiero wiosną.
eliza3 18:48, 19 lis 2012

Kasiu, jak weekend ???? U mnie Czuję niedosyt, wiesz czemu... czekam wiosny... Mam nadzieję, że nie miałaś czkawki, bo całą sobotę o tobie myślałam
Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie
JulkAd 18:49, 19 lis 2012

Ja mam uraz do zimowego mycia okien, ale też niestety muszę....lecę do garów
Kindzia 18:49, 19 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Kindziu, miło jest po weekendzie Twoje zdjęcia pooglądać. W sobotę naprawdę było cudownie i niedziela też fajna. Kotki rosną? Dobrze byłoby im słoninkę ugotować i pokroić na małe kawałki. Nabiorą na zimę trochę ciepełka. Mój duży ogrodowy pies zauważyłam że się niedźwiedziem staje i gromadzi już futro zimowe.

Ulcia One są tłuste okropnie Mają zapasy, wierz mi Jak nas nie ma, wyjadają kotu i psu sąsiadów z miski, cwaniary są. Jak my jesteśmy dostają i ryby, i mięsko, i zupki. Dorobiły się zapasów

Sobotni ranek był widowiskowy, szkoda że szybko zaczęło to topnieć i zrobiło się mało romantycznie
Kindzia 18:53, 19 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Kasiu, jak weekend ???? U mnie Czuję niedosyt, wiesz czemu... czekam wiosny... Mam nadzieję, że nie miałaś czkawki, bo całą sobotę o tobie myślałam
Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie

A Paskudo ! Następnym razem Wam nie darujemy !!!
W niedzielę balowaliśmy w Wiśle, żal wracać do Zabrza było Ale widzieliśmy się z dawno nie widzianymi, przez przypadek wyszło. Widać spotkanie było nam pisane
Buziolki
Kindzia 18:59, 19 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Ja mam uraz do zimowego mycia okien, ale też niestety muszę....lecę do garów

W Zabrzu myje M i Grzesiu, ja prasuje firanki Prasować nie lubię najbardziej na świecie!!!! Ale taki podział jest. W Pszczynie mam dość dużo okien, M pracuje przez najbliższe dwa tygodnie, nie lubię zostawiać na ostatnią chwilę, muszę zacząć sama. W salonie mi fajnie pójdzie, będę miała nowe firanki, szyją się
A jeszcze dom w Zabrzu trzeba obrobić...

Dzisiaj mam spokój z garami, jutro wieczorem znowu coś wymyślić muszę

Miłego wieczorka
kasik778 19:51, 19 lis 2012

Kindzia napisał(a)

Kindziu, miło jest po weekendzie Twoje zdjęcia pooglądać. W sobotę naprawdę było cudownie i niedziela też fajna. Kotki rosną? Dobrze byłoby im słoninkę ugotować i pokroić na małe kawałki. Nabiorą na zimę trochę ciepełka. Mój duży ogrodowy pies zauważyłam że się niedźwiedziem staje i gromadzi już futro zimowe.

Ulcia One są tłuste okropnie Mają zapasy, wierz mi Jak nas nie ma, wyjadają kotu i psu sąsiadów z miski, cwaniary są. Jak my jesteśmy dostają i ryby, i mięsko, i zupki. Dorobiły się zapasów

Sobotni ranek był widowiskowy, szkoda że szybko zaczęło to topnieć i zrobiło się mało romantycznie

To widać, że dobrze o nie dbasz Jak mają zapasy to nie będą marznąć w zimie

Pięknie wyglądają róże w posypce ze szronu
Kondzio 19:54, 19 lis 2012

Witam i zostawiam ślad jestem na bieżąco
Kindzia 19:57, 19 lis 2012

kasik778 napisał(a)

To widać, że dobrze o nie dbasz Jak mają zapasy to nie będą marznąć w zimie

Pięknie wyglądają róże w posypce ze szronu

Nie mieliśmy sumienia...jak się pojawiły. Kocia mama taka mizerna była. Zaczęło się od miski mleka
I teraz kłopot mamy, nasze koty czy nie?
Akurat tak przyroda wymalowała jak byliśmy
Idę zobaczyć czy zdjęcie wstawiłaś po wywiezieniu gruzu.
Kindzia 19:59, 19 lis 2012

Kondzio napisał(a)
Witam i zostawiam ślad jestem na bieżąco

O matko! Kondziula! A Ty mi się gdzieś zgubiłeś !!!! Już lecę zobaczyć co u Ciebie słychać