Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Milka 17:07, 20 lis 2012

Odcisk palca zostawiam, nowy hit ogrodowiska
pozdrawiam Kasiu
dorkow0 17:28, 20 lis 2012

Witaj Kindziu... Odwiedzam i czytam... I cieszę się, że do mnie przychodzisz...
Kindzia 17:45, 20 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Odcisk palca zostawiam, nowy hit ogrodowiska
pozdrawiam Kasiu

Do tego jeszcze nie dotarłam Fajne
Kindzia 17:46, 20 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kindziu... Odwiedzam i czytam... I cieszę się, że do mnie przychodzisz...

Ja też się cieszę z Twoich odwiedzin
Pozdrawiam
Kindzia 18:36, 20 lis 2012

Teraz zaczynam się zastanawiać nad rabatką na prawo od tego niedawno wałkowanego rogu...

Co tam wsadzić? Chciałabym wykorzystać te berberysy, które przesadzę z rogu, mam 7 golden rocket, 7 admirałków, mam pęcherznicę diabolo. Chcę derenia, trawy, kulki lub stożki bukszpanowe, żurawki i co jeszcze? Tam będzie wydzielone żwirkowe, beżowe miejsce na ciurkadełko. Jak to połączyć?

eliza3 18:43, 20 lis 2012

Działaj Kindziu, ja będę kibicować, bo wiesz, że ja na papierze... ja to muszę na żywo, oczami... z każdej strony.... itd.
dorkow0 18:49, 20 lis 2012

Kindziu, ja będę podpatrywać, co tam stworzysz, bo sama zaczęłam nowe, ale jeszcze nie mam śmiałości fotek wrzucić... Może w przyszłym roku, jak coś już dosadzę więcej...
Mnie się podobają takie fale między rabatą a trawnikiem, u siebie też często je robię...
JulkAd 19:17, 20 lis 2012

Na chwilkę tylko pomachać przybiegłam
...prasować też nie lubię, ale mi Kuba pomaga...a z końcem tygodnia cała sterta zawsze się nazbiera...
....okien też mam dużo, ale nie muszę ich mieć na błysk dlatego zlecam umycie Dzieciom, przynajmniej w swoich pokojach (a tam też są duże), ale jak szyłam nowe firany w ubiegłym roku to tez nie mogłam się doczekać mycia
Dobranoc Kasiu
Urszulla 19:31, 20 lis 2012

To fajnie z tymi kotkami, nie zginą zimą jak teraz sobie radzą.......muszą nauczyć się samodzielności

A z tą rabatą to nie dawaj tam za dużo rodzajów.....Danusia radzi 2-3 gatunki (max). Jak masz brzegiem berberysy....jak dasz bukszpany i trawki pomiędzy to wszystko.
A diabolo może być samodzielna tylko nie wiem gdzie bo musiałabym być i widzieć,może gdzieś na początku rabaty lub.......????

A nie posadziłabyś pod ogrodzeniem cisów i rododendronów (3szt) na przemian-wszystkie są zimozielone i tam jest cień więc rosłoby dobrze. A przed nimi berberysy.(to akurat mój żelazny wariant-nie musi wcale być Twój)

A jak chcesz derenia który zgubi na zimę liście, to musisz do tego chcieć zimozielone np. bukszpany.

O kurcze ale powymyślałam ....wywal mnie bo Ci całą stronę zajmę propozycjami..........a jeszcze jakieś drzewa dorzucę i zbankrutujesz

Kindzia 07:53, 21 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Działaj Kindziu, ja będę kibicować, bo wiesz, że ja na papierze... ja to muszę na żywo, oczami... z każdej strony.... itd.

Nooo, wiem...szkoda