Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

dorkow0 20:43, 18 lis 2012

Witaj Kindziu... U mnie dziś piękna pogoda była, ale przez ostatnie dni mrozik do -5st. dochodził...
Fotki urocze, przyroda potrafi malować, a Ty to świetnie uchwyciłaś...
Pozdrawiam serdecznie...
Kindzia 20:46, 18 lis 2012

I jeszcze troszkę

Na długo mi muszą wystarczyć te zdjęcia...dopiero za dwa tygodnie jadę, sama. Muszę się za mycie okien tam zabrać i mam nadzieję, że nowe firanki do salonu będą gotowe

Ciekawe jak kocurki dadzą sobie radę?
M im jeszcze słomą wyścielił, myszy łowią ciągle, kocie chrupki w zapasie zostawiliśmy, ale mleczko...?
Kindzia 20:48, 18 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kindziu... U mnie dziś piękna pogoda była, ale przez ostatnie dni mrozik do -5st. dochodził...
Fotki urocze, przyroda potrafi malować, a Ty to świetnie uchwyciłaś...
Pozdrawiam serdecznie...

Tak, dzisiaj też ładnie było, pojechaliśmy do Wisły, ale tylko chwilkę z przyrodą mieliśmy przyjemność, znajomych spotkaliśmy i zasiedzieliśmy się w Ondraszkowej Chacie
dorkow0 20:55, 18 lis 2012

Kindziu ślicznie... Czyli przyjemnie spędziłaś czas...
A, co do kotów, to one mleczka nie muszą mieć, wystarczy, że gdzieś woda będzie... Jak mają jedzenie, to sobie poradzą...
Kindzia 20:58, 18 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Kindziu ślicznie... Czyli przyjemnie spędziłaś czas...
A, co do kotów, to one mleczka nie muszą mieć, wystarczy, że gdzieś woda będzie... Jak mają jedzenie, to sobie poradzą...

No właśnie u Ciebie pytanie zadałam odnośnie kotów i ogrodu

Mam nadzieję, że sąsiedzi się zlitują i dadzą im pić
JulkAd 18:28, 19 lis 2012

Dobry wieczór Kasu, miłego tygodnia życzę.

Zapomniałam się wczoraj spytać czy już okryłaś swoje horti...ja jeszcze zostawiłam. Kaptury gotowe kupowałaś, czy robiłaś z włókniny?
JulkAd 18:31, 19 lis 2012

Kindzia napisał(a)

Na długo mi muszą wystarczyć te zdjęcia...dopiero za dwa tygodnie jadę, sama. Muszę się za mycie okien tam zabrać i mam nadzieję, że nowe firanki do salonu będą gotowe

Ciekawe jak kocurki dadzą sobie radę?
M im jeszcze słomą wyścielił, myszy łowią ciągle, kocie chrupki w zapasie zostawiliśmy, ale mleczko...?

Dadzą sobie radę, sąsiadka wody naleje, a myszy im wystarczy...nie martw się, a na święta tam jedziecie?, że czas rezerwujesz na przedświąteczne mycie okien
Urszulla 18:36, 19 lis 2012

Kindziu, miło jest po weekendzie Twoje zdjęcia pooglądać. W sobotę naprawdę było cudownie i niedziela też fajna. Kotki rosną? Dobrze byłoby im słoninkę ugotować i pokroić na małe kawałki. Nabiorą na zimę trochę ciepełka. Mój duży ogrodowy pies zauważyłam że się niedźwiedziem staje i gromadzi już futro zimowe.
Kindzia 18:38, 19 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Dobry wieczór Kasu, miłego tygodnia życzę.

Zapomniałam się wczoraj spytać czy już okryłaś swoje horti...ja jeszcze zostawiłam. Kaptury gotowe kupowałaś, czy robiłaś z włókniny?

Wyczyściłam je ze zwarzonych liści, obsypałam korą dość wysoko, w kaptury jeszcze nie ubierałam. Czekam na większe zimno
Kupowałam gotowe. Na wiosnę piorę, bo po zimie nieciekawie wyglądają. Na wiele zim starczą
JulkAd 18:40, 19 lis 2012

Muszę poszukać u siebie...a one mają jakiś zakres temp. do ilu stopni chronią czy jak?