Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 13:32, 17 lut 2013

Wyobraź sobie Celinko, że nie pojechaliśmy do innego kamieniarza...tu nam zeszli z ceny...półtora tysiąca!!! I w cenie mamy wszystko : wiercenie dziur, montaż, transport, impregnację.

Jeszcze dzisiaj domawiałam lilijek, przedtem nie zauważyłam Casa blanki, a zmarzła mi...i jeszcze się inne przykleiły
U Bogdzi przeczytałam, że domawiała. Zmotywowała mnie
Miłej niedzieli
Gosiniak 14:39, 17 lut 2013

Kasiu widzę, że zapracowana byłaś, teraz pewnie też bo kuchnia, plany, zakupy, ale najważniejsze że na ogrodowisko masz już trochę czasu. Rabata będzie piękna, zakupy udane, będziesz miała większą motywację do działania. Wiosnę już czuć, ptaszki tak cudnie śpiewają, myślę że jeszcze ze 2 tyg. i będziemy w pełni się nią cieszyć, miłego dnia
Urszulla 15:58, 17 lut 2013

Kindziu;lilie piękne- jak weszłam do sklepu to już miałam kupić. Ale mnie bardziej szkielet ogrodu w tym roku i część tarasowa interesuje. Na lilie muszę poczekać po prostu z powodów czysto technicznych

Fajnie że prace postępują- latem będziesz miała fajnie
Kindzia 20:46, 17 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Kasiu widzę, że zapracowana byłaś, teraz pewnie też bo kuchnia, plany, zakupy, ale najważniejsze że na ogrodowisko masz już trochę czasu. Rabata będzie piękna, zakupy udane, będziesz miała większą motywację do działania. Wiosnę już czuć, ptaszki tak cudnie śpiewają, myślę że jeszcze ze 2 tyg. i będziemy w pełni się nią cieszyć, miłego dnia

Jednak wolę ustabilizowane życie
Myślę, że jak się nie uda skomponować rabatki za pierwszym razem, to za drugim się uda
Ja też czekam z utęsknieniem na wiosnę...jak my wszyscy...
Dwa tygodnie mówisz?
Kindzia 20:49, 17 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Kindziu;lilie piękne- jak weszłam do sklepu to już miałam kupić. Ale mnie bardziej szkielet ogrodu w tym roku i część tarasowa interesuje. Na lilie muszę poczekać po prostu z powodów czysto technicznych

Fajnie że prace postępują- latem będziesz miała fajnie

Och, podziwiam Cię za silną wolę! Tym bardziej nie potrafię się opanować, że lilie wsadzam to tu, to tam...
Jeszcze dzisiaj domówiłam paręnaście
JulkAd 18:28, 18 lut 2013

No naprawdę szalejesz, ja wiem, że Ty dużą działkę masz, ale upchniesz wszystkie chciejstwa?. Miłego tygodnia Kasiu
romka 18:48, 18 lut 2013

cześć Kasia zakupowy szaleńcu!!!!
lata świetlne mnie nie było, ale jestem (choć nie wiem na jak długo )
polatałam trochę po Twoim wątku, projekcik widzę już jest, zakupowe szaleństwo trwa... ależ będzie pięknie
buziaki z zaśnieżonego Parczewa, już mnie szlag trafia z tą zimą... uwielbiam kiedy jest szaro i buro, deszcz i śnieg też, ale w tym roku to już jest jakaś przesada!
Urszulla 18:52, 18 lut 2013

Kindzia napisał(a)

Och, podziwiam Cię za silną wolę! Tym bardziej nie potrafię się opanować, że lilie wsadzam to tu, to tam...
Jeszcze dzisiaj domówiłam paręnaście

ha,ha...moją silną wolą kieszeń kieruje
Kindzia 19:52, 18 lut 2013

JulkAd napisał(a)
No naprawdę szalejesz, ja wiem, że Ty dużą działkę masz, ale upchniesz wszystkie chciejstwa?. Miłego tygodnia Kasiu

Julcia jeszcze jedną całą rabatkę będę miała na takie lilie, mieczyki, floksy, astry i takie tam Tylko, że jej jeszcze nie ma Jak będzie bruk i opaska wokół domu, dopiero wtedy. Mam nadzieję, że 15 maja będę gotowa do sadzenia, ale jak będzie...
Kasiorki w tym roku na pewno braknie na wszystkie chciejstwa
Kindzia 19:56, 18 lut 2013

romka napisał(a)
cześć Kasia zakupowy szaleńcu!!!!
lata świetlne mnie nie było, ale jestem (choć nie wiem na jak długo )
polatałam trochę po Twoim wątku, projekcik widzę już jest, zakupowe szaleństwo trwa... ależ będzie pięknie
buziaki z zaśnieżonego Parczewa, już mnie szlag trafia z tą zimą... uwielbiam kiedy jest szaro i buro, deszcz i śnieg też, ale w tym roku to już jest jakaś przesada!

Matko i córko!!! Romeczko Całe wieki Cię nie było, nie martwiłam się wprawdzie, po moim liście miłosnym do Ciebie, ale brakuje tu Ciebie!
W Zabrzu dopiero paskudnie, wiesz, w mieście to bardziej brud widać. Jak w niedzielę wyjeżdżaliśmy z Pszczyny to śnieg leżał, mimo odwilży jeszcze biało. I tam tego miejskiego syfu nie ma.
Rysiu już w piątek chodził i wypatrywał zielonego pośród śniegu, ale oprócz listków krokusów nic nie ma jeszcze...