Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 18:44, 05 mar 2013

Nawet gdyby powtórzyć kosaćce, po tej drugiej stronie...też mi się widzi

Koło róż mają być ostróżki...zobaczę jak się tam zmieszczą Muszę być na miejscu, tak na odległość, mimo wszystko, mi trudno ocenić odległości
Kindzia 18:45, 05 mar 2013

Julciu za białymi jeżówkami się rozglądać? Czy różowe bardziej?
JulkAd 18:46, 05 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Już po konsultacji z eMem jestem. Mówi, że da radę zrobić. To takie drabinki mają być? I po tym róże puścić?

Kasiu no to napisz mi teraz co z tymi różami czy drabinki M będzie robił? i w którym miejscu, bo chyba się nie dogadałyśmy...cały czas myślę o tych nogach
JulkAd 18:48, 05 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Julciu za białymi jeżówkami się rozglądać? Czy różowe bardziej?

Kasiu zawsze można kupić jedne i drugie, ale w jednym miejscu posadzić tylko jeden kolor, gdzie jaki to pomyślimy
Kindzia 18:57, 05 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Kasiu no to napisz mi teraz co z tymi różami czy drabinki M będzie robił? i w którym miejscu, bo chyba się nie dogadałyśmy...cały czas myślę o tych nogach

No i teraz klops, M pojechał do Pszczyny właśnie, słomianą wdową zostałam, musi kafelki jeszcze podokładać na ścianie przed meblami kuchennymi. Aparat mi zabrał, scan w pracy. Jutro Ci narysuję i scan wkleję. Teraz spróbuję wytłumaczyć; Nogi w kształcie odwróconej litery V, a między nogi drabinki w kształcie prostokąta wbite w ziemię i przymocowane do nóg od wewnątrz, daszek tego prostokąta może być w kształcie łuku. Ania pisała, żeby posadzić tam dwie luiski, muszę jeszcze poczytać, czy one podpór potrzebują; jeżeli tak, to trzeba te drabinki.
Kindzia 19:00, 05 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Kasiu zawsze można kupić jedne i drugie, ale w jednym miejscu posadzić tylko jeden kolor, gdzie jaki to pomyślimy

Jakoś mi się tam białe bardziej widzą. Nie wiem jak się rozrastają, 3 czy 5 szt. tam wejdzie?
Wybiorę jakąś odmianę i poczytam.
JulkAd 19:02, 05 mar 2013

No to Kasiu chcesz luiskę puścić na nogi, czy między nogi, bo to jest różnica
bociek 19:04, 05 mar 2013

Kasiu, wracajac do kostrzew, ja tne tylko po kwitnieniu, jak na razie wygladaja super... Moze moje jakies sztywniary
JulkAd 19:04, 05 mar 2013

Kindzia napisał(a)

Jakoś mi się tam białe bardziej widzą. Nie wiem jak się rozrastają, 3 czy 5 szt. tam wejdzie?
Wybiorę jakąś odmianę i poczytam.

Zobaczę ile tam miejsca i też poczytam, ale koło tawułki białej też bym dała białą
JulkAd 19:06, 05 mar 2013

bociek napisał(a)
Kasiu, wracajac do kostrzew, ja tne tylko po kwitnieniu, jak na razie wygladaja super... Moze moje jakies sztywniary

A inne trawy Boćku jak tniesz?

Aha Kasiu wracając do kostrzew też można pomysleć jak już żurawki posadzisz, czy przy ciurkadełku byś miała miejsce na jakieś niskie...ale to tylko przyszłościowo, na razie nie umieszczaj tego w planie.