Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

grazyna 21:48, 05 mar 2013

Kasiu nie przeszkadzam w debatach z projektantką, ale chcę Ci powiedzieć, że Bogdzi wątki znam i to jej rh zachęciły mnie do kupna

Ściskam
Gosiniak 22:01, 05 mar 2013

Kindzia napisał(a)

Aniu! Właśnie o coś takiego mi chodzi!!!! Takie jak Twoje! Gdzie taką michę kupić? I jaka pompa do tego, pamiętasz może jaka wydajność? Kamol na jakiejś konstrukcji stoi? I co, jakaś siatka na to? Żeby żwirek się trzymał. Do tego jeszcze wężyk potrzebny i wszystko? A jakbym strumyczek wypływający podświetlić na biało chciała?

Ten kulisty kamolek z pierwszego zdjęcia, pod tą niebieską tyką, to by mi się nadał Jak ulał pasuje do moich wyobrażeń!

Ale super, że też wcześniej tego nie widziałam, to i ja skorzystam
Ciurkadełko jak marzenie
Mala_Mi 00:55, 06 mar 2013

Dużo pisania..... a dziś skończyłam robotę i idę spać.. poza tym eMa muszę do udzielania informacji uruchomić..
Myślę nad jakąś fajna wylewką nad kamieniem..jak coś wam wpadnie w oko to dawać znać..
A jutro opiszę jak nasze jest zrobione
My robiliśmy je z myślą o ptakach by miały wodę .. a my co oglądać Ptaki i pies uwielbiają to źródło wody

Kindzia 07:57, 06 mar 2013

grazyna napisał(a)
Kasiu nie przeszkadzam w debatach z projektantką, ale chcę Ci powiedzieć, że Bogdzi wątki znam i to jej rh zachęciły mnie do kupna

Ściskam

Coś Ty! Nie przeszkadzasz
U Bogdzi to okazy, a sama Bogdzia to spec od rh
Kindzia 07:59, 06 mar 2013

Gosiniak napisał(a)

Ale super, że też wcześniej tego nie widziałam, to i ja skorzystam
Ciurkadełko jak marzenie

Fajne, nie? I naturalne takie, bez wydziwnień. Bardzo mi się podoba
Kindzia 08:09, 06 mar 2013

asc napisał(a)
Dużo pisania..... a dziś skończyłam robotę i idę spać.. poza tym eMa muszę do udzielania informacji uruchomić..
Myślę nad jakąś fajna wylewką nad kamieniem..jak coś wam wpadnie w oko to dawać znać..
A jutro opiszę jak nasze jest zrobione
My robiliśmy je z myślą o ptakach by miały wodę .. a my co oglądać Ptaki i pies uwielbiają to źródło wody

Ania, zlituj się ! Kiedy Ty śpisz? A może Ty jak Napoleon? 4 godziny Ci starczą? Albo od Danusi się zaraziłaś?

Zupełnie nie wiem o co chodzi, jaka wylewka? I jakie zadanie ma spełniać.

Piękne zdjęcia robisz!
Kindzia 08:12, 06 mar 2013

W sobotę pojedziemy poszukać kamola...i mam nadzieję na instrukcję wykonania od Ciebie Aniu. Trzeba by zacząć powolutku kompletować zestaw.

Miłego dnia
Kindzia 08:16, 06 mar 2013

Jeszcze tylko mam pytanie. Jaką rozplenice posadzić między kulami a stożkami bukszpanowymi? Piórkówkę, Hameln czy Little Bunny? Która najlepsza?
eliza3 08:46, 06 mar 2013

Kasiu, Ty to masz zdrowie. od rana planowanie... ale ciurkadełko Ani fajne, może sama się skuszę, kiedyś myślałam, ale sprawa się odwlekła, może pora do tego wrócić.
Piękny dzień mamy tylko trochę wieje.
Kindzia 09:15, 06 mar 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu, Ty to masz zdrowie. od rana planowanie... ale ciurkadełko Ani fajne, może sama się skuszę, kiedyś myślałam, ale sprawa się odwlekła, może pora do tego wrócić.
Piękny dzień mamy tylko trochę wieje.

Większość "wolnego czasu umysłowego" o tym myślę

Fajne i niedrogie Kamol pojedziemy m,in.oglądać tam, gdzie Wy kupowaliście swoje

M też meldował, że wieje. U nas cisza.