gusiarz
19:24, 10 kwi 2014
Justynko... nie rób sobie żadnych wyrzutów. Ja wzięłam się za jegomościa po roku wiszenia na płotku... bo nie zasłaniał w żaden sposób. Tylko smętnie się przewieszał. Jadąc kiedyś samochodem (zresztą w naszej miejscowości) przyuważyłam winobluszcz puszczony tylko w jednej linii - na ogrodzeniu. Skoro można w jednej... to w kilku też
... Obserwowałam tamten pnącz ilekroć byłam w pobliżu w różne pory roku. I spodobała mi się schludność rozwiązania. EM na początku był przeciw, teraz mu się podoba
.
Jak pisałam wcześniej, za gabionami też mam winobluszcz (ale tymczasowo) puszczony na żywioł.... i jego dużo ciężej opanować, bo nie wiadomo co przyciąć by nie uciąć
za bardzo.

Jak pisałam wcześniej, za gabionami też mam winobluszcz (ale tymczasowo) puszczony na żywioł.... i jego dużo ciężej opanować, bo nie wiadomo co przyciąć by nie uciąć