Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

Ola54 10:16, 05 mar 2014

Poczytuję o kolkach....
Moje dzieci miały ale karmiłam je butelką nieomal od początku. Pomagały masaże brzuszka ,ogrzewanie i koperkowa herbata.I noszenie,noszenie......
Moje wnuczki były karmiona piersią dość długo.Na żądanie jak mówiła położna bez dodatkowego picia bo w mleku było wszystko co dziecku potrzeba [dla mnie to było dziwne]ale mała nie potrzebowała dodatkowego popijania. Starsza miała tylko raz kolkę a to dlatego,że córka zjadła jabłko. Przy młodszej była mądrzejsza i nie jadła nic co mogłoby dostać się poprzez mleko do brzuszka dziecka. I dzięki temu nie wiedziała co to kolki u dzieci.Nie wiem czy miała szczęście czy to tak działa.Z tym,że tej młodszej dawała już do popijania herbatki.
Grembosiu,gratuluję wnuka
Karolinek 14:54, 05 mar 2014

I ja spieszę z gratulacjami! Piękne dziewczyny jesteście, a zdjęcie ze śpiącym Maluszkiem tuż przy mamie, to napawa mnie taką tkliwą nostalgią. Wydaje mi się, że zupełnie niedawno też tuliłam swojego małego synka, a to już 16 lat minęło.............
Kolki też przechodziliśmy, najbardziej pomagał delikatny okrężny masaż brzuszka i kąpiele.Mój synek je uwielbiał.Często braliśmy wspólną kąpiel. Polecam!

Pozdrawiam i zdrówka życzę!
Margarete 15:48, 05 mar 2014

Wpadłam z rewizyta ... i kogóż ja widzę....mały Ignaś, mama, babcia....nie wiem kogo podziwiać bardziej bo wszyscy uroczy Rzeczywiście mało babciowo wygladasz Grembosiu, gratuluję

A ogród wciąz ten sam......tak samo piekny..
Pozdrawiam w oczekiwaniu na prawdziwa wiosnę !
Mala_Mi 20:05, 05 mar 2014

Grembosiu.. od wczoraj spokój.... oby pomogło.. oby....
A na fotce myślałam, że to Twoja córka... i dziewczyny wcale nie przesadzają..
Liście ciemiernikó stare należy ciać.. w tym roku nie ciełąm bo łądne, zdrowe i zielone.. jak brzydkie wycinać koniecznie. Nowe przecież i tak rosną.
kasiek 21:52, 05 mar 2014

Rany ja tez dałam sie nabrac - strasznie młoda babcia z Ciebie Ale wnuczątko będzie dumne z takiej babci
AgnieszkaW 23:39, 05 mar 2014

U Ciebie nawet ten mech w kostce jest taki romantyczny. Rodzinne fotki rozczulające
gaga 02:21, 07 mar 2014

Witaj dziękuję za wizytę w moim ogrodzie wszystkie pochwały już zebrałaś cóż mogę dodać?...Twój ogród i otoczenie jest boskie ,córki zdjęcia cudowne tylko pozostało życzyć Ci aby roślinki nie chorowały i pięknie rosły.Żal starych drzew które rosły przed Waszym ogrodzeniem wpisane były w krajobraz.Ciekawie opisałaś jak powstawał Twój ogród przeczytałam od pierwszej do ostatniej strony ,będę odwiedzać Twój ogród
renatamama3 10:49, 07 mar 2014

Ja,też się nabrałam ,jeszcze raz wnusia gratuluję .
renatamama3 10:50, 07 mar 2014

I zapomniałaś ,ślicznie kostka ,obrosła ci mchem .pozdrawiam
popcorn 11:42, 07 mar 2014

Gratulacje!!!