Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Kasiek 18:06, 06 kwi 2013

Tez czekam na wiadomosci
iwonaj 18:12, 06 kwi 2013

I ja denerwuję się tą sytuacją myślę o suniach i o tobie Irenko - trzymaj się dzielnie.
Joanka 18:54, 06 kwi 2013

Cały dzień nie mogę się otrząsnąć.....
JulkAd 19:27, 06 kwi 2013

Ja też co chwilę zaglądam do Ciebie Irenko i myślę o Suniach Twoich...trzymam mocno kciuki za tę noc, buziam mocno i przytulam...
Madzenka 19:28, 06 kwi 2013

Mam nadzieje, że dziewczynki dzięki szybkiej reakcji czują się już lepiej.

Irenko jesli ktoś otruł Twoje psy to koniecznie zgłoś to na policje. Takich sadystów trzeba ukarać.
Jestem z Tobą.
Martek 19:37, 06 kwi 2013

Kurcze,że nikt z nas wcześniej nie wpadł ,że skoro jeden piesek otruty to szybko trzeba zbadać pozostałe ...Ale to tak jest w życiu brakuje gdzieś tej intuicji ;(
Może da radę to świństwo wywalić z psiaków ...?
Bogdzia 19:41, 06 kwi 2013

Ja też zaglądam i czekam na wiadomości.Oby dobre.
Mala_Mi 19:48, 06 kwi 2013

Teraz nie pora na karmienie ślimaków.... wiec środek nie mógł się znaleźć na terenie posesji przypadkowo... też proponuję zgłosić na policję. Mój pies ślimatoksu nie tykał nigdy, ale weterynarka ostrzegała mnie, że jak pies podepcze ślimatoks to potem może oblizywać łapy i trucizna się odkłada w organizmie.... Ślimatoks zawiera "metaldehyd" .. to jest zabójcze dla psa, nawet w małej ilości. Dlatego jak sypię to w miejscach gdzie nie nadepnie nawet przypadkowo.

Przeczytałam teraz na forum.. i niestety szczególnie młode psy potrafią zjeść ślimatoks. Wiec właściciele psów powinni uważać z tym środkiem........ przestroga dla wszystkich.

Irenko płaczę razem z Tobą......
agata_chrosc... 20:04, 06 kwi 2013

O Mój Boże, Irenko! Oby następne wieści były dobre. Nie można tego pojąć. Ściskam najmocniej jak można.
Martek 20:09, 06 kwi 2013

asc napisał(a)
Teraz nie pora na karmienie ślimaków.... wiec środek nie mógł się znaleźć na terenie posesji przypadkowo... też proponuję zgłosić na policję. Mój pies ślimatoksu nie tykał nigdy, ale weterynarka ostrzegała mnie, że jak pies podepcze ślimatoks to potem może oblizywać łapy i trucizna się odkłada w organizmie.... Ślimatoks zawiera "metaldehyd" .. to jest zabójcze dla psa, nawet w małej ilości. Dlatego jak sypię to w miejscach gdzie nie nadepnie nawet przypadkowo.

Przeczytałam teraz na forum.. i niestety szczególnie młode psy potrafią zjeść ślimatoks. Wiec właściciele psów powinni uważać z tym środkiem........ przestroga dla wszystkich.

Irenko płaczę razem z Tobą......

2 lata temu sąsiadka rozsypała tego dużo i zauważyłam,że Sega rzygała domyśliłam się,że po tym.
Musiała jednak nie zjeść tego wiele...
Przypomnę przy tej okazji,że ktoś na forum pisał ,że zielone owoce borówki amerykańskiej są zabójcze dla psów!!!