Ania basen to mój ulubiony punkt wodny w Towim ogrodzie marzy mi się w nim mohito
kopciuszek w kąpieli uroczy. Wyczyściliśmy naszą ścianę wodną może i do nas na kąpiel ktoś wpadnie?
Jak Cię dobrze przygrzeje,to znajdziesz czas na balię
Piękna wiązówka,muszę też sobie taką nabyć.
Już sobie wyobrażam jaki rozsiewa zapach ,ten wielki wiciokrzew.
Pozdrawiam niedzielnie
Pachnie najbardziej wieczorkiem, ale komarów się tak namnożyło przez deszcze że nie ma szans posiedzieć koło wiciokrzewu. Wczoraj i dziś tak mnie zjadły, że nie mam chyba 2 cm kwadratowych bez ukąszenia. Jedynie na tarasie i przy oczku jest bez komarów...
A bo telefon w domciu, a my próbowaliśmy złapać i odłowić trochę ryb z oczka.. byli chętni.... ale niestety pomimo wielu prób ... się nie udało.... tak to cholery jedzą z ręki, łapię je w ręce, nabieram wodę do podlewania wpadają do wiaderka.... a jak chciałam złapać by oddać mój nienaturalnie wielki stan rybowy.... to się nie dały.. Ryby słyszą co się mówi.... wyczuwają telepatycznie zamiary. Nawet na karmę nie chciały podpłynąć..... gdzie jak wejdę do wody to pływają wokół nóg..... Muszą rozumieć.... innego wytłumaczenia nie ma.... zainteresowani pojechali bez ryb... nie udało sie nikomu złapać nawet jednej...
Witaj Michalino.... widzę, że zginał podpis w stopce, ale zdążyłam jeszcze z niego skorzystać wcześniej i odwiedzić twoje rózane królestwo.
Firletki Ci wyginęły?? Niemożliwe, one jak chwaty rosną,,, można co najwyżej je wypielić, ale też trudno je z czymkolwiek pomylić Ja w tym roku setki nowych siewek wypieliłam
Za firletkami mam posadzoną perwoskią, fajnie razem wyglądają i się dobrze komponują, jedna kończy kwitnienie , druga zaczyna Firletka też dopiero zaczyna Jeszcze ja pokażę jak sie rozwinie....
Bociuś...... to fajnie, że my wszystkie jesteśmy i nieliczni Panowie też... a taki Bociuś to tylko jest jeden... i tylko jedna rabata kolejowa..
Pomogę ile mogę w doborze roślinek Ale różyczka jakaś też musi być... Madżen ma rację I może coś ci spasuje z moich kfiotków Na wszelki wypadek gdzieś posadzę nadmiarowe jeżówki.... niech czekaja na nowa rabatę Bo bez nich to nie halo..
W tym roku przetacznik siwy kwitnie skąpo