Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 15:38, 16 cze 2013

Ania basen to mój ulubiony punkt wodny w Towim ogrodzie marzy mi się w nim mohito
kopciuszek w kąpieli uroczy. Wyczyściliśmy naszą ścianę wodną może i do nas na kąpiel ktoś wpadnie?
wiunia 17:42, 16 cze 2013

Aniu , pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki Jestem na bieżąco
Rench 18:12, 16 cze 2013

Jak Cię dobrze przygrzeje,to znajdziesz czas na balię
Piękna wiązówka,muszę też sobie taką nabyć.
Już sobie wyobrażam jaki rozsiewa zapach ,ten wielki wiciokrzew.
Pozdrawiam niedzielnie
Mala_Mi 18:36, 16 cze 2013

Rench napisał(a)
Jak Cię dobrze przygrzeje,to znajdziesz czas na balię
Piękna wiązówka,muszę też sobie taką nabyć.
Już sobie wyobrażam jaki rozsiewa zapach ,ten wielki wiciokrzew.
Pozdrawiam niedzielnie

Pachnie najbardziej wieczorkiem, ale komarów się tak namnożyło przez deszcze że nie ma szans posiedzieć koło wiciokrzewu. Wczoraj i dziś tak mnie zjadły, że nie mam chyba 2 cm kwadratowych bez ukąszenia. Jedynie na tarasie i przy oczku jest bez komarów...
jotka 18:39, 16 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ania basen to mój ulubiony punkt wodny w Towim ogrodzie marzy mi się w nim mohito
kopciuszek w kąpieli uroczy. Wyczyściliśmy naszą ścianę wodną może i do nas na kąpiel ktoś wpadnie?

Mohito? nie lepiej wypić zamiast w nim pływać
JulkAd 19:12, 16 cze 2013

Aniu szaleje u Ciebie ta lawenda jak nie wiem co, a moja chyba grzyba załapała i mus ją pryskać...
....nie odbierasz telefonu, więc na pw napiszę...
Mala_Mi 19:59, 16 cze 2013

A bo telefon w domciu, a my próbowaliśmy złapać i odłowić trochę ryb z oczka.. byli chętni.... ale niestety pomimo wielu prób ... się nie udało.... tak to cholery jedzą z ręki, łapię je w ręce, nabieram wodę do podlewania wpadają do wiaderka.... a jak chciałam złapać by oddać mój nienaturalnie wielki stan rybowy.... to się nie dały.. Ryby słyszą co się mówi.... wyczuwają telepatycznie zamiary. Nawet na karmę nie chciały podpłynąć..... gdzie jak wejdę do wody to pływają wokół nóg..... Muszą rozumieć.... innego wytłumaczenia nie ma.... zainteresowani pojechali bez ryb... nie udało sie nikomu złapać nawet jednej...
JulkAd 20:02, 16 cze 2013

asc napisał(a)
A bo telefon w domciu, a my próbowaliśmy złapać i odłowić trochę ryb z oczka.. byli chętni.... ale niestety pomimo wielu prób ... się nie udało.... tak to cholery jedzą z ręki, łapię je w ręce, nabieram wodę do podlewania wpadają do wiaderka.... a jak chciałam złapać by oddać mój nienaturalnie wielki stan rybowy.... to się nie dały.. Ryby słyszą co się mówi.... wyczuwają telepatycznie zamiary. Nawet na karmę nie chciały podpłynąć..... gdzie jak wejdę do wody to pływają wokół nóg..... Muszą rozumieć.... innego wytłumaczenia nie ma.... zainteresowani pojechali bez ryb... nie udało sie nikomu złapać nawet jednej...

Wyczuły skubane przeprowadzkę...może wiedziały, że im eksmisję szykujesz i już zawczasu tęskniły.....musisz podstępem bez głośnego mówienia
Mala_Mi 20:03, 16 cze 2013

Michalina napisał(a)
Piękne okazy hortensji za piękne pieniądze.
Kępa firletek ładna,moje wyginęły

Witaj Michalino.... widzę, że zginał podpis w stopce, ale zdążyłam jeszcze z niego skorzystać wcześniej i odwiedzić twoje rózane królestwo.
Firletki Ci wyginęły?? Niemożliwe, one jak chwaty rosną,,, można co najwyżej je wypielić, ale też trudno je z czymkolwiek pomylić Ja w tym roku setki nowych siewek wypieliłam

Za firletkami mam posadzoną perwoskią, fajnie razem wyglądają i się dobrze komponują, jedna kończy kwitnienie , druga zaczyna Firletka też dopiero zaczyna Jeszcze ja pokażę jak sie rozwinie....
Mala_Mi 20:08, 16 cze 2013

bociek napisał(a)
15 zl za takie wielkie krzaki????????????????!!!!! Toz to szok absolutny. Anek, farciaro.

Patrze na te Twoje kwiatki i wiesz co, zrobie sobie wsiowa zamiast mydlanej!!! Posadze tam wszystkie kwiaty swiata Mial byc warzywnik, i gabion, ale chromole Bedzie kwieciscie I to za Twoja sprawa.
I jeszcze jedno, w zeszlym roku mowilas mi, nie sadz traw w limkach ani begonii, bo horti urosnie i zagluszy. I MIALAS RACJE!!!!
I wiesz co Anek? Fajnie, ze jestes z nami

Bociuś...... to fajnie, że my wszystkie jesteśmy i nieliczni Panowie też... a taki Bociuś to tylko jest jeden... i tylko jedna rabata kolejowa..
Pomogę ile mogę w doborze roślinek Ale różyczka jakaś też musi być... Madżen ma rację I może coś ci spasuje z moich kfiotków Na wszelki wypadek gdzieś posadzę nadmiarowe jeżówki.... niech czekaja na nowa rabatę Bo bez nich to nie halo..
W tym roku przetacznik siwy kwitnie skąpo