Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

MarekW 09:30, 18 cze 2013

Aniu będzie super już to widzę
anna_g 09:41, 18 cze 2013

asc napisał(a)
Marzenka - ze mną zakupy to koszmar.. marudzę już po 5 przymiarce, a po 10 uciekam ze sklepu
A
Iza zamarudzi, że się zmęczyła chodzeniem Dwie marudy... nie wytrzymasz

Anek - to i tak jesteś dobra, ja marudzę już po pierwszej, po trzeciej tupię wkurzona a po piątej stwierdzam, że NIKT mnie nie zmusi, żebym się znowu przebierała. Po czym uznaję, że mam fantastyczne ciuchy w domu i uciekam... Za kilka dni patrzę "w szafę" i stwierdzam, że "nie mam co na siebie włożyć..." i powtórka z rozrywki... od lat tak samo... A na imprezy poważniejsze chodzę w pożyczonych ciuchach, bo po co mam wydawać skoro i tak nie wykorzystam Dla mnie jedyny sposób kupowania to "przy okazji bo akurat wpadlo w oko" - ale nie sprawdza się przy zakupach na wesele

Jak to miło, że są jeszcze inne tak lubiące zakupy ciuchowe kobiety jak ja

Upalne pozdrowienia ślę
Mala_Mi 10:56, 18 cze 2013

Była akcja reanimacja.... młody szpak wpadł w szybę... myślałam, że się zabił... na szybie pozostały sie tylko pióra

Pobiegłam po węża z wodą ...i taka wodną chłodną mgiełką go polałam.. Ocknął się , stanął na nogach i otworzył dzioba łapiąc wodę..

Posiedział pół godzinki i odleciał

Mala_Mi 11:00, 18 cze 2013

MarekW napisał(a)
Aniu będzie super już to widzę

Tak wierzycie we mnie, że jeszcze ja w siebie uwierzę
A to mój posadzony w zeszłym roku Graham

A to Johan Lang.. też zeszłoroczny..

A to zeszłoroczne boniki

To żelazne róże i jeszcze Comte coś tam... to był dobry wybór dla początkującego ogrodnika.. Oczywiście dziewczyny różane pomogły czym sie kierować i wystawiły kilka żelaznych kandydatur...
Dziękuję dziewczyny.... Ewa i Ania oczywiście pierwsze skrzypce
Mala_Mi 11:04, 18 cze 2013

anna_g napisał(a)

Anek - to i tak jesteś dobra, ja marudzę już po pierwszej, po trzeciej tupię wkurzona a po piątej stwierdzam, że NIKT mnie nie zmusi, żebym się znowu przebierała. Po czym uznaję, że mam fantastyczne ciuchy w domu i uciekam... Za kilka dni patrzę "w szafę" i stwierdzam, że "nie mam co na siebie włożyć..." i powtórka z rozrywki... od lat tak samo... A na imprezy poważniejsze chodzę w pożyczonych ciuchach, bo po co mam wydawać skoro i tak nie wykorzystam Dla mnie jedyny sposób kupowania to "przy okazji bo akurat wpadlo w oko" - ale nie sprawdza się przy zakupach na wesele

Jak to miło, że są jeszcze inne tak lubiące zakupy ciuchowe kobiety jak ja

Upalne pozdrowienia ślę

Ania ja już marudzę, jak się muszę rozebrać w przymierzalni Ale zachowuję zimną krew...... a poz tym podobnie jak Ty, tyle, że nie pożyczam, bo nie mam nikogo pod ręka w tym rozmiarze

A na upał najlepsza kałuża.... i leżący wąż z pompą.. bo kiedyś trzeba będzie trochę posprzątać

I ławeczka... miejsce wolne od komarów... ale tylko w dzień, bo wieczorem juz i tu niebezpiecznie.... chlają łajzy niemiłosiernie.... zanim zrobiłam zdjęcia i polałąm ptaszka to mam dziesiat ukąszeń....

Mala_Mi 11:05, 18 cze 2013

A tym co gorąco zapraszam do balii... a ja wracam do pracy.. reszta fotek potem.. bo porządek musi być..

Hogata 11:17, 18 cze 2013

Akcja ratunkowa udana... róże piekne.... woda marzenie....
Magda70 11:51, 18 cze 2013

No tylko mi nie mów, że taka temperatura wody jest....
boguslawa_ma... 12:19, 18 cze 2013

U mnie też dziś upał i taka balia by się sprzydala....
Bogdzia 13:03, 18 cze 2013

Dobrze ze Ci sie ta reanimacja udała.A róze masz cudne.Piwonia podobna faktycznie ale srodek inny jednak.Pozdrówka.