Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

aldonaz 23:28, 01 lip 2013

Niezłe zdobycze, lotosu nigdy nie widziałam. Jadę jutro z samochodem do salonu forda na wycenę naprawy.Może uda mi się wygospodarować trochę czasu i wpadnę do Ciebie, jeśli oczywiście nie będziesz zajęta lub nie wybierasz się gdzieś? Pozdrawiam
Richie 23:28, 01 lip 2013

Ania świetna wyprawa a fanty i zakupy super. Mnie zainteresował lotos, też chciałbym go mieć.
Myślę, że Mariusz zdradzi gdzie można dokonać zakupu
leon60 23:31, 01 lip 2013

O matko co tu sie dzieje lotos no szok Aniu ale masz cudo ! Dzień pełen wrażen i mam nadzieje,że mandat jednak nie przyjdzie czekam na fote cisów bo strasznie jestem ich ciekawa
Dobrej nocki choć chyba szybko nie zasniesz
Mariusz 08:52, 02 lip 2013

Jaki obersęp, protestuję! cudowna kobieta. Jak dużo szczerości trzeba mieć w sobie darując mi jedną z dwóch piwonii które posiadasz, to dopiero piękne. Dziękuje serdecznie
Aaa...ta roślinka bez etykietki (pamiętasz), to pewnie wawrzynek główkowy, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi, przechodzi drugie kwitnienie.

Środek który Ci miałem zapisać to pirimor, dobrze niszczy mszycę na pędach roślin wodnych, ale trzeba uważać aby nie kapał do wody, tylko w sztucznych zbiornikach, punktowo.
Jeszcze raz dziękuję
Mala_Mi 09:14, 02 lip 2013

Czasu nie mam, ale na szybciutko wrzucę fotki

Aldonka - oczywiście zapraszam zawsze kiedy tylko jesteś w Rz....

Rysiu - Mariusz na pewno Ci wszytko powie Ja nawet nie próbuję mówić bo coś mogę pokręcić... ale jest sklep który internetowo nawet wysyła... miałam tam kupić lotosa, ale ugadaliśmy sie z Mariuszem, że zakupi razem ze swoimi i mi podhoduje..... a że do Przemyśla wybierałam sie jak sójka za morze.. to tak sobie stał u Mariusza. Z mego punktu widzenia wyszło na plus dla mnie

Ola - faktycznie zasnąć nie mogłam, a potem śniło mi sie wszytko... moje cisy są dość ubogie, ale mam nadzieję, że sie zagęszczą i nabiorą wyglądu..... u nas z cisami to bardzo ubogo w szkółkach, a te c osą to nie dość, że nic specjalnego to cena powala na kolana.... i co tu mówić, nie stać mnie na takie rarytasy.. Zresztą większa frajda będzie jak z tych czupiradełek coś uformuję ładnego i za kilka lat pierś mi urośnie z dumy Będziesz mnie uczyć.... widzisz Ola jaki ze mnie sęp.. Ciebie też zapraszam z interesem korzystnym dla mnie

Mala_Mi 09:18, 02 lip 2013

Mariusz napisał(a)
Jaki obersęp, protestuję! cudowna kobieta. Jak dużo szczerości trzeba mieć w sobie darując mi jedną z dwóch piwonii które posiadasz, to dopiero piękne. Dziękuje serdecznie
Aaa...ta roślinka bez etykietki (pamiętasz), to pewnie wawrzynek główkowy, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi, przechodzi drugie kwitnienie.

Środek który Ci miałem zapisać to pirimor, dobrze niszczy mszycę na pędach roślin wodnych, ale trzeba uważać aby nie kapał do wody, tylko w sztucznych zbiornikach, punktowo.
Jeszcze raz dziękuję

Dzięki za nazwę środka miałam nawet o to sie pytać
No to szukam wawrzynka, bo jest piękny na wrzosowisko

Chyba nie pisałam, że jeszcze tojada dostałam

To ja obersęp

A to LOTOS .. przestawię go potem, ale muszę przenieść fontannę, albo ja wogle wyrzucić... ale na razie nie mam czasu.... i wstawiłam tylko do wody..

Mariusz zanurzyłam go tak tylko... chyba tyle wystarczy na głębokość??

I małe listeczki

Estetki na paznokcie nie patrzą, muszę zmyć kolor maków bo pasuje już zrobić frencz ogrodnika
Pszczelarnia 09:20, 02 lip 2013

Anek, jestem na bieżąco. Ja chcę do jakiejś szkółki z piwoniami drzewiastymi.
Mala_Mi 09:24, 02 lip 2013

A to moje cisy....... nie mam pojęcia gdzie i co z nimi zrobię..ale to u mnie standard.. najpierw kupuje, a potem sadzę...

To wszytko przyjechało ze mną w moim maluszku..... + piwonie..

Kula, jeszcze rzadka w koronie.. ale już zacna

Rozczochraniec.. kulki są dopiero namiastką kulek...ale jest ich trochę.... no i wysokosć swoją też już ma...... cena do jakości dobra

Lotos i kania

I 3 piwonie Mariusza, wyhodował je z nasionek... a już takie wielkie

Mala_Mi 09:26, 02 lip 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Anek, jestem na bieżąco. Ja chcę do jakiejś szkółki z piwoniami drzewiastymi.

U nas widziałam w kilku miejscach.... ale cena od 25 zł w górę.... po 25 w moim bylinowym... a w innych po 49zł
Od Mariusza majątek dostałam i jest mi głupio... więcej niż głupio....
anna_g 09:43, 02 lip 2013

Odcięta od internetu w domu, staram się wpadać tutaj jak tylko mogę (w pracy oczywiście, ale ciiii ) A tu tak pięknie u Ciebie i radośnie... Pod gunerą i gunnerką Ci do twarzy Krasnoludku Bardzo sie cieszę, że miałam przemiłe spotkanie i że zostałaś tak obdarowania pięknymi roślinami Na pewno będzie im u Ciebie dobrze - nawet mimo woli
Cis na bonsaja już się pięknie prezentuje
Pozdrawiam i buziole zostawiam