Bogdzia - moja trzmielina listeczków ma jak na lekarstwo..czyli 3 na krzyż.. kolor dają owocki.. i trzmielina też szybciej od innych się zaczyna przebarwiać.. chociaż listki szybko opadają, to kolor i owocki i koreczki na gałęziach.. lokują ją w czołówce. I ja nogami przebieram jak tam u Ciebie sie dzieje.... i czy masz pogodę, bo u nas pada.. a to deszcz na midasową krainę nie przystoi dzisiaj...
Konstancja - pralka doszła....wiem...a sokowirówka??? Dziękuję za poświecenie przenorania sie przez setki stron by znaleźć to pachruszcze na K. Tylko Ty potrafisz tak dociekliwe dochodzić do sedna.. Mi by się nie chciało..bo jak go zwał tak go zwał... Krwawnik kichawiec co prawda się pokłada ale kwitnie mi do tej pory...
Renia - rabata stoi w miejscu.... kuruję się t oraz, a dwa pada deszcz...
Borbetka - to słowotwórstwo zapamiętać to wyższa szkołą jazdy.. najczęściej trzeba sie posiłkować notatkami... Władca pierścieni - bardzo książka mi sie podobała.. film już mniej.. ale drzewa Enty kojarzą mi sie z nazwą mojego krzewu .. bo brzmi podobnie.. i jakoś sobie przypominam.. ale jak zwykle literki przestawiłam

Mój krzew to
enkiant dzwonkowaty a nie etkiant..
Znów namieszałam...
Kindzia - co Tobie łazi po głowie??
Pszczółka - wszystkie nazwy roślin wymyśla ktoś złośliwy.. i wogle nie liczący sie z moimi zdolnościami do zapamiętywania nazw... ale jak go zwał tak go zwał....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.