Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

an_tre 19:16, 15 paź 2013

Jestem zachwycona trzmieliną, nie znałam jej wcześniej
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
agniecha973 19:44, 15 paź 2013

Konstancja30 napisał(a)

no i przeoranie kilkuset stron to pikuś w zestawieniu z tym, że jak ów kfiatek zobaczyłam po raz pierwszy ... a było to pod blokiem jakimś na rabatce ... to zaprzyjaźniłam się z połową placu zabaw ... dowiedziawszy się czyja ta rabatka wdrapałam się na 4 piętro i nieznanej mi a jednak właścicielce zadałam pytanie "co to jest" ... żeby nie gnać po tych 4 piętrach z nią miałam obfocone fonikiem więc obrazek wetknęłam pani przed oczy ... a ona ... no cóż nie zrzeszona i nie z zielonej "sekty" zdołałą wyartykuować "dostałam od znajomej nie wiem jak się nazywa" i znikła za drzwiami ... a ja chciałam zapytać gdzie miezka ta znajoma ...

ale drugi raz zadzwonić do drzwi tej pani nie miałam odwagi )))))

dlatego z tym pochrusszczem jestem związana emocjonalnie ...

Iza! Zadławiłam się przy puencie.
danuta_szwajcer 20:10, 15 paź 2013

Aniu widziałam, ze piękne zmiany sie szykuja u Ciebie przed domem? Bardzo ładnie No i kolory jesieni sa cudne, trzmielina no i graby.pozdrawiam serdecznie
Rench 20:25, 15 paź 2013

Co tam w cisowym kregu ?
Zdrowiejesz już ?
Mala_Mi 21:11, 15 paź 2013

Dziewczynki wszytko czytam, ale próbuję u Was coś poczytać, wiec u siebie troszkę mniej...

dlatego z tym pochrusszczem jestem związana emocjonalnie ...

No tego to się po Tobie nie spodziewałam ... że dla emocji pójdziesz na 4 piętro .... ale rozumiem.. po piwonię w cudnym pożądanym kolorze też sie zatrzymałam mi zaatakowałam właścicielkę ogrodu.. skutecznie.. bo piwonię dostałam... Ale o tym już kiedyś pisałam... z piwonia jestem zwiazana emocjonalnie do śmierci.

Rabatka cisowa musi chwilkę poczekać, bo się kuruję to raz i pogoda nie nastraja do prac.. może jutro synusia poproszę o wykopanie (a raczej wykucie) trzech wielkich dołów... i wywiezienie tego wykutego gdzieś tam w ogród.... już nie mam gdzie składować tego kopalnianego urobku. Wiosną rozparceluję może za choinkami i pod płotem.. ale tam to czołganie się będzie.. Pod płotem dobrze jak nic nie rośnie, bo w tym byle czym nawet chwasty nie rosną

Wyszperałam fotkę jak zachowywały sie moje berberysu Julianny po zimie.... i dlatego zostały sie tylko 2.. warunkowo... do pierwszego takiego widoku..

grupa_trzyma... 21:27, 15 paź 2013

Ania, podglądam Cię ukradkiem. Zastanawiałam się kiedyś po co przenosisz warzywnik i teraz już wiem. Dla takiego widoku warto było! Lecę nadrabiać zaległości. Jestem dopiero przy 1552 str.
Bogdzia 22:11, 15 paź 2013

asc napisał(a)
Ale o tym już kiedyś pisałam... z piwonia jestem zwiazana emocjonalnie do śmierci.

Ja tez i mam nadzieję ze w nowym roku pokaze co potrafi.Pozdrówka .
alinak 22:22, 15 paź 2013

widzę że w przedogródku przeorganizowanie szeregów .
wirusem mnie zaraziłaś wirtualnie . zdrowa byłam chełpiłam się tym dumnie cały tydzień jak wszyscy smarkali , teraz kapki mi lecą z nosa ...no co za życie .
nawet się człek zdrowiem nie pochwali , bo zaraz szlag.....

w piątek przesadzam klona -nie ma mowy o chorowaniu . biedny męczy się w kamieniach i pod
agrowłókniną przy oczku . wysadzam na trawę -koniec
makkasia 22:58, 15 paź 2013

przeczytałam - nowa rabata z zawijaskiem i cisami widziałam i już się mi podoba, kichawiec rzeczony też, ale dlaczego na 4 piętro Iza za nim wchodziła ? skoro on może rosnąć na parterze ?
Aniu Ultra zdrowiej bo ja lubię jak Ty szalejesz i jak ja nie zdanżam na czas
anna_g 23:24, 15 paź 2013