Nie zazdrość.. to dziś wyjątkowa pomoc..
I trzmielina oskrzydlona.. czerwona od owocków, bo liście to wspomnienie.. za to widać fajne koreczki na gałązkach
Teraz żurawki będą ozdobą ogrodu..... dadzą kolory... i chociaż mnie one denerwują, maja opuchlaki, to jednak rola żurawek w ogrodzie o tej porze jest znaczna... wiec są i u mnie.... nie dużo.. może 100... ale raczej nie więcej... z nudów kiedy je policzę
Hi, hi, hi..... wrzoski teraz króluję.. i jak ich nie mieć Piękne są Twoje w brzózkach.... może pod swoja brzózkę je dam.... na razie brak pomysłu na zagospodarowanie brzozy.. ale tam będzie im za ciemno ... chyba odpada No i powiedziałam już dość wrzosów.. za dużo cięcia wiosną Bity dzień by je przyciąć
Marta.. byłam u Ciebie, już zdążyłam porozrabiać i wsadzić swoje 3 grosze
Witaj u mnie.. i nawet nie próbuj mojego wątku nadganiać...szkoda czasu, bo Ci zimy zabraknie... Jest wizytówka.
Projektujesz swój ogród wiec czas poświeć na szukanie inspiracji... a u mnie to groch z kapustą
Ale służę pomocą i swoja wiedzą.. o ile nie pomylę nazw i pojęć I oczywiście towarzysko też zapraszam.. chociaż ostatnio nie ogarniam nawet swojego wątku i wszędzie jestem opóźniona w rozwoju
I w ramach gościnności daję Ci moja ostatnia gruszkę z drzewa Smaczne gruszki
Bogusia - nie doczekamy .... w tym roku ...
Mam kilka dzisiejszych fotek.. dla cierpliwych i chętnych pokazuję Wreszcie mogłam bezkarnie łazić po ogrodzie bez L4..ale po weselu chyba mnie trochę przewiało Ale co sie otańczyłam to moje