Mala_Mi
19:11, 21 paź 2013

Marzenka.. jak mój pies przeżyje zimę to ... będzie sukces.. i sie ucieszę... niech już ją kopie i niech będzie ten płot.... trochę sie po wnerwiam i oswoję sie z widokiem siatki.. zrobię ścieżkę ,podsypię kamyki i korę to sie zrobi schludniej.. posprzątam, bo na razie to porażka..
To już za stary pies by go szkolić.. już głuchy, ślepawy.... wróciliśmy z wesela to tak mocno spał, że nie słyszał jak wróciliśmy, przechodziliśmy nad nim, bo leżał w drzwiach, stukaliśmy drzwiami... a on spał... to staruszek... wiekowy staruszek.. licząc na ludzi to już ponad 100 lat

Muszę sie oswoić z płotkiem.. myślę co dać by nie raziło... i było bezpieczne np jak ktoś sie posliznie ..i upadnie..
Ścieżka z kamienia będzie tak jak czarny wąż za płotkiem... ależ znów demolka..