Danuś... projekt jest świetny.. do niego nie mam najmniejszych zastrzeżeń

Ładnie łączy dwie rabaty i nie jest monotonny

Ekran z cisa i fala z bukszpanu super
Denerwuje mnie bałagan... ale przed chwilą zapowiedziałam eMusiowi, że zabieram chłopaków z pracy do domu i maja mi ułożyć ścieżkę.. bo będę zachowywać sie jak 200% zołza...
Ogrodzenie zrobię z prętów z jakimś zakończeniem np w kształcie kuli i połączę linka nierdzewną.. to na czas egzystencji mojego psa na tym padole ziemskim ... bo tego ogrodzenia nie strawię dłużej ni 3 dni..
Ten patyk to kołek trzymający klona Drummondi... tu go widać
Denerwuje mnei ta tandetna barierka przy tarasie.. niestety innej nie da sie zrobić, bo fachowiec tak mi układał taras, ze to co zgubił w wymiarze nadsztukował styropianem i czym sie da.. wiec od góry nie można niczego osadzić... myślę czy nie pasowałyby tu jakieś donice ustawione na tarasie..
np tego typu.... obrazek pożyczyłam ze sklepu All4home .. kolor do pomyślenia.. ale może byłoby to lepsze niz ta barierka... okropna jest... tandetna i wnerwiającą.. ale siedząc na ławce można na nią nogi wrzucić... ale to za mało jako plus by została.
Czy bukszpany mam głębiej zakopać???? Czy w przyszłości tak je formować???
Kulkę z cisa jak i ekran z cisa przytnę już wiosną.. bukszpany też przytnę wiosną.. teraz sie boje by nie padły... to wytrzymam...
Trawki urosną... jak sie nie sprawdzą te Carex dolichostachya 'Gold Fountains' to wymienię na Evergold.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.