Mala_Mi
15:40, 17 lis 2013

Ja za rok też trochę bylin rozłażących sie będę brać w ograniczniki, w tym roku posadziłam jak leci z braku czasu
Ale na bylinówce przekopię i nic się nie dzieje.. byliny lubią przesadzanie raz na jakiś czas.. a i tak będę robić rewolucję na bylinowych.. teraz to upychałam jak leci .. Ekspansywne trzeba ograniczać bo zagłuszają inne nasadzenia... Niby pysznogłówka też sie rozłazi, ale tojeść kropkowana zagłuszyła mi wielka kępę.. i pysznogłówki różowej już nie mam
Tak samo tojesć zwykła..zagłuszyła mi orszelinowatą.. robota Kopciuszka aby to oddzielić i odzyskać trochę orszelinki.. A orszelinka też ekspansywna.. Na jednej rabacie dałam ograniczniki i to sie sprawdza.. pilnują swojego miejsca 
Tu tojeść , pysznogłówka, astry.. wszytko w ogranicznikach z zielonego obrzeża trawnikowego.. i dlatego jest podział na grupy

Tu tojeść , pysznogłówka, astry.. wszytko w ogranicznikach z zielonego obrzeża trawnikowego.. i dlatego jest podział na grupy