Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Janina 14:28, 18 lis 2013

agam napisał(a)

To szkółka w Krzemienicy koło Łańcuta, prowadzą też sprzedaż wysyłkową, mają sklep internetowy.
To moja ulubiona szkółka.
popcorn 14:34, 18 lis 2013

Cudne masz sasanki, Aniu! Ja też jem przed kompem :/
gierczusia 15:48, 18 lis 2013

asc napisał(a)

Ty się nie śmiej.. Ty trrrrrenuj... i to wszystko, bo się będzie działo Ale dzięki temu... listopada prawie koniec, grudzień świąteczny, a w styczniu zlot..... luty krótki, a potem ma być ciepło
Damy radę

Bożeszzzz, dawno już nie przeczytałam nic bardziej optymistycznego ... Dziękiiiiiiiiii ..... Czyli już prawie mamy wiosnę .....

Hurrrra
gierczusia 15:53, 18 lis 2013

asc napisał(a)

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2954-jurajski-ogrod?page=122 tu jak wyglądają przekwitłe
I kwitnące
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2954-jurajski-ogrod?page=66
stronka wcześniej https://www.ogrodowisko.pl/watek/2954-jurajski-ogrod?page=64

i na innych były też...
Mam nadzieję, że Agnieszka sie nie obrazi... że tak sobie swawolnie poczynam z jej wątkiem

Aniu ... Na bank się nie obrazi ... Wstyd mi za mój brak wiedzy ... Tak sasanki wyglądają po przekwitnięciu ???... Precieź one równie śliczne jak przed przekwitnięciem ... Takie włochacze ... Czemu ja jeszcze ich nie mam ??
magnolia 15:55, 18 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Aniu ... Na bank się nie obrazi ... Wstyd mi za mój brak wiedzy ... Tak sasanki wyglądają po przekwitnięciu ???... Precieź one równie śliczne jak przed przekwitnięciem ... Takie włochacze ... Czemu ja jeszcze ich nie mam ??

właśnie , są śliczne nawet później. Nie ma rady, bronię sie jak mogę , ale nie da rady, muszę je mieć
Mala_Mi 16:19, 18 lis 2013

Magnolia, Gierczuś - ja sie bronię cały czas......... a i tak czego to ja nie mam... a z drugiej strony... ile jeszcze nie mam, a nie ma gdzie, i już nie chce pstrokacić.. ale pocieszę.. sasanki mogą rosnąć nawet pod drzewami... jak kwitną to mają dość słoneczka, a potem dają radę i w cieniu/półcieniu .. bo i tak zamierają.. pisze, że zasadowa, u mnie na wrzosowisku rosną ,w totalnej glinie i na skalniaku, pod iglakami, które je zarosły... Acha.. chyba lubią zmieniać kolor... wiec blisko siebie raczej nie mieszać kolorów.. mam jedną, co rośnie już 4 lata.. i jedna sadzonka ma 3 kolory kwiatów..to ta na foto co ma różne kolory..a to młoda... foto z przed 3 lat.

Mala_Mi 16:22, 18 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Bożeszzzz, dawno już nie przeczytałam nic bardziej optymistycznego ... Dziękiiiiiiiiii ..... Czyli już prawie mamy wiosnę .....

Hurrrra

Tylko te prawie robi wielką różnicę ...grrrrr

To z pisma obrazkowego.. fasolkowe drzewo.. dziś pogoda piękna, ale do teraz było biuro.. i twardo przed komputerem.. nawet nosa nie wyściubiłam na zewnątrz.. foto wczorajsze..

Mala_Mi 16:25, 18 lis 2013

popcarol napisał(a)
Cudne masz sasanki, Aniu! Ja też jem przed kompem :/

Czasu mi szkoda Więc złamałam wszelkie zasady

Dla Ciebie mój mister Lang..... chciał pokazać jaki piękny, ale się nie dało... żurawki kwitły.. i też już nie kwitną..

I róża co nie wiem która sie została.. jadalne płatki ma ..

Idę coś zjeść.......
Mala_Mi 16:29, 18 lis 2013

Janina napisał(a)
To moja ulubiona szkółka.

Jasia, ale ty chyba kupujesz internetowo... bo byłam tam osobiście i jakoś mnie nie powaliła na kolana... wyszłam ze sklepu tylko z perwoskią.. i na nic więcej nie miałam tam ochoty... to dziwne i w moim przypadku nienormalne.
Moje grudniki..

Rench 16:34, 18 lis 2013

asc napisał(a)

Renia kupiłam w Łańcucie, a raczej pod Łańcutem... szkółka wrzos czy coś takiego..

No popatrz,to ja się szwędam po Rzeszowie,a tam jeszcze nie byłam
Muszę wiosną tam skoczyć