Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

barbara_kraj... 00:29, 28 kwi 2014

Aniu, wiem i dlatego w kuble posadzona
boguslawa_ma... 07:19, 28 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Podziękowania Hani za zakup śnieżnicy letniej Może zagląda

Ja też za nią zaglądam ,ciekawa byłam jaka ona wysoka rośnie
admete 07:21, 28 kwi 2014

Aniu cudna fotorelacja .
Mam pytanko techniczne

Masz dużo dalii?
A jak tak to jak sobie z nimi radzisz?
Masz dla nich stałe miejsce? Sadzisz w kupie?
Czy na różnych rabatach?
Madziarzeszow 07:57, 28 kwi 2014

Aniu cóż ja mogę jeszcze mówić o Twoim ogrodzie , arboretum Rzeszowskie mamy , dobrze , że na razie opłat jeszcze nie pobierasz cudowne wszystko. Zobacz tylko u siebie wstawiam zdjęcie ukorzenionych hortek , napisz czy już można do ziemi i nazwę podaj , bo skleroza się rozwija u mnie .
Z góry dziękuje i pozdrawiam , a i zapomniałabym jestem u Ciebie na bieżąco , to jak narkotyk wchodząc na forum lecę przez te ogródki wszystkie by zobaczyć co nowego
Pozdrawiam
Juzia 08:04, 28 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Dąbrówka.. zamiast pielenia... Miałam w innym miejscu dąbrówkę posadzoną w dziurkach w szmacie.. w tym roku to wydarłam.. bo zarosła całą szmatę od góry... dawała sobie radę bez problemu.. niestety po zimie wyglądała marnie i potrzebowała czasu na reanimację, tę co mam w gruncie dużo lepiej wygląda.. wiec pozbyłam sie szmaty

Też tak miałam...i też się szmaty pozbyłam. Teraz zostało tylko dąbrówkę na nowo posadzić...
Niezła z niej okrywaczka jest

reni 08:20, 28 kwi 2014

Ufff...nadrobiłam jestem na bieżąco jak długo to nie wiem...widzę,że na wsiowym rewolucja zakończona jak zakwitnie będzie git. Twoje rekiny super...ja w tym roku odłowiłam około dwadzieścia sztuk i oddałam, stanowczo było ich za dużo...zostawiłam tylko pięć, zobaczymy ile będzie ich w przyszłym roku...pozdrawiam
paulina_wero... 09:07, 28 kwi 2014

dużo tego nowego piękne, fajne ptaszki i rybki a jaka piękna tęcza no i oczywiście cała reszta wspaniała
Gabriela 09:08, 28 kwi 2014

Ania, czy mogę prosić o zdjęcie startującej tojeści orszelinowej? Dostałam od Ciebie w zeszłym roku, wsadziłam, ale nie zaznaczyłam i mam teraz wątpliwość czy to ona. Najlepiej byłoby jakbyś wstawiła u mnie.
Mala_Mi 12:54, 28 kwi 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, wiem i dlatego w kuble posadzona

Ja swoją na szybko posadziłam byle jak, ale też dostanie ogranicznik

Dziś oko w oko stanęłam z takim zbirem... tego widzę pierwszy raz... rano M gonił kota, bo próbował zapolować na gniazdo młodych kosów.... stare kosy udawały , że gniazda nie ma i biegając po trawie próbowały odciągnąć kota od gniazda... ale drań nie chciał sie dać zwieść.. i M wkroczył do akcji..

Sorki miłośnicy kotów, ale ja jakoś nie mogę sie do tych drapieżnych stworzeń przekonać
Mala_Mi 12:55, 28 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Ja też za nią zaglądam ,ciekawa byłam jaka ona wysoka rośnie

U mnie ma wysokość do połowy kolana..

I moje 3 rh.. oj będę przesadzać za jakiś czas... ale na razie niech tak rosną