Zuzia, Hania.... trzeba cieszyć się z tego co jest.. nawet z ładnej zimy, a nie pluchy i błota za oknem

Co nie zmienia faktu, że mi ciągle zimno
Grembosiu - daję psu wodę, ale on cholernik jeden w domu nie che pić wody, tylko z jednej miski w jednym miejscu lub z ciurkadełek lub oczków wodnych..... a woda tylko nalana od razu robi się zamarznięta.. a ciepłej nie będzie pił... taki uparciuch po pańci... trzeba widzieć jego minę jak na siłę mu się podtyka wodę do picia...... głowa odwrócona w proteście i już ....
Kondzio - póki będą ludzie rządni władzy za wszelką cenę i ludzie którzy dają się podpuścić w imię ideałów..... wczoraj skończyłam czytać książkę "Adolf H"..... takich Adolfów jest pełno..... włos mi się jeżył na głowie jak to czytałam... w każdym z nas jest trochę z Hitlera... "Nikt nie ma władzy nad okolicznościami, ale każdy ma władzę wyboru." Świetnie napisana książka.. książka której się napewno nie zapomni od razu po odłożeniu na półkę.... ale trudna książka... Od idealisty do potwora krótka droga.... Diabeł jest Aniołem....... Jedna z najlepszych książek jakie czytałam. Chociaż na codzień lubię coś dużo lżejszego i relaksującego
Celinko - od siedzenia już tak zaczynam wyglądać... i muszę się zacząć ruszać... weszłam dziś na wagę i wiem że nie wejdę w spodnie narciarskie..... jak ja pojadę na spotkanie ogrodowiska.. buuuuuu
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.