Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Bogdzia 19:14, 02 cze 2014

u mnie cały dzień pada a jutro ma byc jeszcze gorzej . Zimno że ogrzewanie domu włączyłam . Pozdrówka.
Mala_Mi 19:24, 02 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No tak, jak pacjent chce żyć to i służba zdrowia nie da rady

Małgoś...... leżę, ze śmichu leżę.. dobre...

Za to mój M dał mi dziś zagadkę...

"Jakie zwierze jest najgroźniejsze??"

odp prawidłowa

"Kobieta, na diecie, przez okresem lub podczs mendopauzy, rzucająca palnie"

Z tą dietą to chyba przesadził.. bo moja dieta kończy sie na gadaniu

Pacjent żyje.. a miałam ochotę na zgon..

Mala_Mi 19:26, 02 cze 2014

MarekW napisał(a)
porcelanowa lala brzmi ok ja muszę sobie nową posadzić tak żeby była sama bo w tłumie to ginie a rose de Rescht pięknie też pachnie i może warto dać jej szansę

Czytam u Pani Przyrody, że nadaje się na nalewki. A nalewki lubię, wiec może i ja ją polubię

Jak i te ogóki... co miały być do marynaty.. a mam szklarniowe.... czekam ile takich mam, jak więcej niż ten to sie chyba załamię.. ale za to jeść się już dają

Mala_Mi 19:35, 02 cze 2014

eliza3 napisał(a)

Uwielbiam rabaty bylinowe, ja na swojej nie potrafię utrzymać porządku.
Twoja jest piękna, a co tak cudnie kwitnie na niebiesko?

Ela.... aniołek wisi

Na bylinówkach mam zawsze bałągan.. inaczej się nie da... to dynamiczny twór.. tę rabatę przekopałam wiosną, wiec jest jako-tako, ale już na tyły do pielenia sie nie przedarłam.. za gęsto Ale o to chodzi.. by chwaściki też sie nie mieściły

Niebieski to przetacznik pagórkowy.. chyba Knallblau, myślałam że ożankowy... pewne jedno.. przetacznik To foto sprzed kilku dni, teraz bardziej niebieski..

Mala_Mi 19:38, 02 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Czyli gdy mi się zamarzy miejsce do biesiadowania pod drzewem to mam posadzic katalpę? Czy zrobię z niej parasol?

Jak kupisz okaz taki jak Bawarka, to będzie do biesiadowania... pod moim trzeba na kolanach chodzić... bardziej na pielgrzymkę za grzechy się nadaje niż do biesiadowania Ma kształt taki jak mój.... kielich

A różanka taka była .. przed przesadzeniem... z powodu szklarnii
Teraz tu jest szklarnia.. a róże są gdzie są
Było pięknie I w Tym roku będzie pięknie..

Kindzia 19:41, 02 cze 2014

Na róże trafiłam u Ciebie
Lubią Cię, to prawda, ładnie rosną...zobaczysz za rok, dopiero czadu dadzą
Mala_Mi 19:49, 02 cze 2014

Agata - wsiowa po deszczu już nie będzie cudna, bo wszytko ruszy gwałtownie i raptownie.... i chwasty i ślimaki od sąsiadów z łąki.. ja odpoczywam coś robiąc, bo jak siedzę, to rozmyślam, a jak rozmyślam to mi głowa pęka..

Mireczka - tęskniłam ja i nie tylko ja Hortki widziałam, swoje też sfocę, ale pogoda nie sprzyja.. leje od rana.. nie mocno, ale tak jednostajnie mży... deszcz jest potrzebny bo u nas sucho było.. i taki nie intensywny jest jak zdrowie dla rosłin.. niech pada troszkę ..do jutra..

Wiunia, MOnitka - była u Was odpowiedziałam co wiedziałam..

Gierczusia - bo jak londyńskie widoki mam już od początku ogrodu... taka jestem trendy.... i nie muszę ganiać po świecie by oglądać

Bogdzia - była, z wnusiem sie pobawiłam, wycałowałam ile sie dało.. trzeba teraz bo jak podrośnie to już się nie da

Bawarka - katalpę kupiłaś MIODZIO.. teraz też bym taka kupiła.... bo grzeczna jestem i na kolanach nie muszę pokutować.. dlatego M pod nią kosi
Mala_Mi 19:50, 02 cze 2014

Kondzio napisał(a)
Anula przepraszam cie wiesz za co kofam cie bardzo bardzo buzia wysyłam

Przeprosiny przyjęte, ale nerw został... poczekamy aż przejdzie..
boguslawa_ma... 19:59, 02 cze 2014

Aniu już w szklarni masz takie ogórki?Au mnie ślimaki zjadły
Jag_58 19:59, 02 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jak kupisz okaz taki jak Bawarka, to będzie do biesiadowania... pod moim trzeba na kolanach chodzić... bardziej na pielgrzymkę za grzechy się nadaje niż do biesiadowania Ma kształt taki jak mój.... kielich

A różanka taka była .. przed przesadzeniem... z powodu szklarnii
Teraz tu jest szklarnia.. a róże są gdzie są
Było pięknie I w Tym roku będzie pięknie..

[/quote

Anek,ale ta różanka piękna