Zafunduję sobie.... ale chyba nie teraz.. plan oszczędnościowy obowiązuje .. się porobiło... ale masaż stóp po trawie też jest fajny
Tylko trawnik dopadł grzyb i wygląda jak nieszczęście.. trudno.. los tak chciał Bo nieszczęścia chodzą nie tylko parami, ale i stadami..
Kasiek... teraz będzie spowolnienie i na moim wątku.. koniec rewolucji, gości sie nie spodziewam... czasem jakie fotki.. co do których też mam wątpliwości ile razy to samo pokazywać???
Wisteria ma nieliczne kwiaty... mało ale cieszą
Kałuża.. trzeba poprawić ściek..bo są przecieki.. ale oglądajać przeciek.. obejrzałam kałużę z góry
I widok z dołu... miło przejść sie po ogrodzie bez pośpiechu
I pierwsze pałki w tym roku... dostałam od Roberta z jesiennego ogrodu.. ciekawe co u niego... do nikogo nei zaglądam... i nie mam pojęcia już co sie gdzie dzieje
Ja w tym roku pauzuję z cebulami... powoli ograniczam liczbę roślin które są pracochłonne..
Pilates zrobię na jednej rabacie.. szkaradztwo naprzeciw pomarańczowej rabaty... ale kolory pasują do pomarańczu...
hibiskusa przeniosę gdzieś..
i przesadzę trawy, które nie pasują tu..
chociaz są fajne Między tujowe cycki się wkomponują...
Przesunę trochę tawuły.. i pomiędzy cycki i tawuły wsadzę pomarańczowe róże (w wolnej chwilo pogooglam jakie dać ) i jeżówki.. wczoraj kupiłam.. supreme cantalupe.. może kilka tulipanów?? Ale mam dużo wykopanych.. może które podejdą. tylko ..nie opisałam co wykopuję
U nas też już większość wykupiona...
Ale Honeydew.. była wiec chociaż jedną wzięłam.... godzina pilates czy jeżówka.. wybór oczywisty Foto brak...
Za to przepraszam różę Pastellę.... może kolor nijaki... ale najpiękniej powtarza kwitnienie.... ma najwięcej kwiatów.. i ani plamki na żadnym liściu... pierwsze 2 lata była taka sobie.. a w tym jest okazem zdrowia.. w dodatku ładny zwarty krzew.. a nie drapak.. może ją na pomarańczową rabatę przenieść???
A ja cały czas mówiem...Ania przystopuj troszku Kochana ....ogród przez dwa dni nie ucierpi, a Ty zrób cosik dla siebie....Madżen dobrze radzi, a narty zimą nie wystarczą....kilka ćwiczeń rozciągających rano też nie zawadzi...buziolki
...a disc jockey w takich wypadkach jak najbardziej dla poratowania Twojego kręgosłupa
Aniu ja jej nie widzę na żywo, ona bardziej różowa?, czy bardziej morelowa jest?, bo jeżeli róż to chyba nie będziesz zadowolona jak ją na pomarańczowej posadzisz, ale....zawsze możesz uciąć jeden, najbardziej charakterystyczny dla niej kwiat i sprawdzić, czy pasuje i w którym miejscu