Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 11:18, 09 sie 2014

dorciabe napisał(a)
Ania kofam Cie

W telewizorni poznacie moja rodzinkę.. wiec wstawię publicznie...za to tofam
Ja z moim synusiem i wnuczkiem oraz moja chrześniaczka... moja ulubienica Szkoda, ze mieszka bardzo daleko i tak rzadko sie widzimy.. raz do roku... właśnie pojechała i mi bardzo smutno z tego powodu... Muminek widzi wodę i Fiordy.. widać jak mało nie odfrunie... Foto na urodziny syna... 29 lat...a wydaje sie, że to było 2 lata temu....

Mala_Mi 11:19, 09 sie 2014

Rench napisał(a)
Nadrobiłam zaległości i cóż można więcej dodać do wczesniejszych komentarzy, celebrytka z ciebie nie lada,że nie wspomnę o wnusiu
Że świetnie wypadniesz Ty i Twój ogród to jest wiadome. Czekamy tylko na datę emisji żeby powiadomic znajomych i sie pochwalić, że znamy tę kobitkę z TV

Nie byłabym taka pewna, czy nie będziesz sie wstydzić że znasz takiego wariata.. może lepiej sie nie chwal przedwcześnie..
leon60 11:20, 09 sie 2014

Wspaniała rodzinka ! tylko eMusia i synowej brakuje
Buziaki dla Was
Mala_Mi 11:25, 09 sie 2014

leon60 napisał(a)
Wspaniała rodzinka ! tylko eMusia i synowej brakuje
Buziaki dla Was

Ktoś musiał foto robić..... Fiordy nie chciały
Konstancja30 11:26, 09 sie 2014

zamiast Violi (znakomita kreacja polskiej aktorki - bo o naszej ekranizacji myślę piszesz ?) mamy dziś forum ... i tu jest wfszystko ...

nadrobiłam przy weekendowej kawce od zeszłego tygodnia ... był serial z Mają ... niesforny a uroczy bobas ... poradnik jak upchać 1000 bylin i nie tylko na jednej rabacie (serio łatwiej powiedzieć czego tam nie ma ) ... program publicystyczny z dysputę super mamy i odlotowej babci ... brawa dla obu pań Monika Olejnik by zrobiła nawet ... no i letnie spotkania z kabaretem ... żadna stacja tego nie udźwignie ...

Anek ja też nie udźwignęłam ... sorki ... będą ... kiedyś będą ...

buźka
Milka 11:32, 09 sie 2014

Ha, ha dobre
Dzięki Aniu, mam a u ciebie w poniedziałek będzie.
Znowu mam nornicę, jak z tym dziadostwem walczyć, nie wiem...

edit; super rodzinka i foto i wszystkiego najlepszego dla Maćka
malgorzata_s... 12:59, 09 sie 2014

Anek nadrobiłam dyskusję prześledziłam. Forma rodzinna supernowa chociaż nie rozumiem dlaczego fiordy nieczynne takie. Żarełko z ręki tak a odwdzięczyć się nie?? No i jeszcze Emusia zabrakło Ucałowania dla niego i pozdrawia dla mamy której spisanej mowy mogłabym słuchać godzinami
Relacja: Stuknęło mi 200 stron na nowym wątku i trzeba reaktywować program naprawczy. Uaktualniłam wizytówkę z tej okazji. Byłam na wizycie towarzyskiej u sąsiada Łukasza 4 km nas tylko dzieli.
Kupiłam sobie drugą hortkę na kiju i tyle Buziam
Jag_58 13:01, 09 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Szybciej rozejrzysz sie u mnie Będę pamiętać

Anek nie musisz miec piwnicy ,zeby sie przyłączyć będziemy razem balować Ty juz odstresowana po Mai będziesz miła chwilke wytchnienia ,bo w piwniczce miły chłodzik
Anek dziękuje ,jak u mnie nie będzie do kupienia to sie do Ciebie uśmiechnę oczywiście jak będziesz dzielić ,nic na siłę
Anek moge prosić o Twój adres na pw . W poniedziałek chciałabym robić wykopki ,jak by jeszcze cos wpadło Ci w oczka to prosze pisz na pw.
Pozdrawiam i miłego świętowania ,Buziaki
Fajna rodzinka a synuś kopia mamusi tylko wyrośnięta Feliks mały pieszczoch i taki słodki jak babcia buziaki
agatanowa 16:54, 09 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
... Foto na urodziny syna... 29 lat...

sto lat dla Młodego, w znaczeniu syna Faktycznie jesteście bardzo podobni
Hogata 17:02, 09 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Nie byłabym taka pewna, czy nie będziesz sie wstydzić że znasz takiego wariata.. może lepiej sie nie chwal przedwcześnie..

Ja też wszystkim opowiadam że znam osobiście tak wspaniały ogród co w TV będzie