Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

lojalna_ 17:41, 10 sie 2014

Ja ja patrzę na ten mój pusty plac to mi sie wracać z Twojego ogrodu nie chce do rzeczywistosci. Nad kazda fotka to można sie rozczulac bez umiaru.

Buziaczki niedzielne i wzychac bezustannie
Mala_Mi 20:55, 10 sie 2014

Julka - ja w swoim ogrodzie to gość... poniedziałek przed Mają tylko robiłam.. nie mam czasu na ogród. Pastella ma kolor nie wiadomo jaki... taki dziwny kameleon.. jedyna w sowim rodzaju.

Jola - plac szybko zarośnie i zrobi się problem co z tym robić.. i tak źle i tak niedobrze.

Muminek pojechał...ja pootwierałam zakładki, gdzie chcę zajrzeć w pierwszej kolejności.. dużo tego. idę pochlapać troszkę na opuchlaki calypsko.. niestety łapie dorosłe dziady W tygodniu nie mam szans na tę robotę, więc chociaż troszeczkę..... znów coś pilniejszego jes od forum
Pawlus 21:07, 10 sie 2014

Aniu, werbena od Ciebie cudnie kwitnie. Dziękuję za nią jeszcze raz

Jak zobaczysz mogę usunąć zdjęcia.
paniprzyroda 21:15, 10 sie 2014

Nadrobiłam dobra decyzja z cebulowymi, oszczędzisz kręgosłup. Też w tym roku nie będę szaleć z nimi. Wykopałam czosnki, dość będzie do sadzenia. Z radością przeczytałam opinię na temat Pastelli, rosną u mnie cztery sztuki. Lucyfer zakwitł u mnie dwoma kwiatkami na 20 cebulek, ale mam chyba ten większy. Zakwitł mi jednym kwiatkiem Rubens. Tyle u mnie dzisiaj Jak nie masz czasu zajrzeć do nas, to my do Ciebie Pozdrawiam.
Jag_58 21:35, 10 sie 2014

Anek bergenia załatwiona ,...dzielżan gdzies miałam ,przypomniałaś mi o nim muszę polatać po ogrodzie.... mam gailarię Gallo Fire
Anek przypominam ,przepiękna biała naparstnica , dwie mi kwitną i tojeść kropkowana ,która tez mi zakwitła
załączam foto naparstnicy buziaki

kitek81 21:48, 10 sie 2014

Kochana, śliczna ta róża,faktycznie kolor na każdym kwiatku inny, ale ja to mało jeszcze jestem obeznana, więc niestety nie doradzę! ale będę patrzeć, co zdecydowałaś
trawy masz śliczne, jakbyś miała nadmiar, to też przyjmę
pozdrawiam i dbaj o siebie :*
monteverde 21:58, 10 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

U nas też już większość wykupiona...
Ale Honeydew.. była wiec chociaż jedną wzięłam.... godzina pilates czy jeżówka.. wybór oczywisty Foto brak...

Za to przepraszam różę Pastellę.... może kolor nijaki... ale najpiękniej powtarza kwitnienie.... ma najwięcej kwiatów.. i ani plamki na żadnym liściu... pierwsze 2 lata była taka sobie.. a w tym jest okazem zdrowia.. w dodatku ładny zwarty krzew.. a nie drapak.. może ją na pomarańczową rabatę przenieść???

Aniu Pastelka pięknie powtórnie kwitnie, moja dopiero się zbiera ale też ma sporo pąków u Ciebie jednak wszystko szybciejczytala,że znowu będziesz przesadzać ty na czterech literach nie umiesz usiedzieć odpuść troszeczkę bo padniesz pozdrówka
agata19762 22:18, 10 sie 2014

Ania mam nadzieję, że wkrótce przyjdą lepsze dni...
będziesz miała więcej czasu i odpoczniesz w końcu

chociaż Ty z tych, co to nie umieją na tyłku siedzieć

lojalna_ 22:21, 10 sie 2014

Mała Mi Kobitka z wielkim ogrodem i jeszcze wiekszym sercem nigdy nie odpoczywa
Bogdzia 22:31, 10 sie 2014

Jestem na bieząco. Buziaki.