Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:42, 09 sie 2014

popcarol napisał(a)
Ania, szacun! To się nazywa mądrość życiowa! Super rodzinka, jaki Twój syn podobny do Ciebie!

Malinki od Cię zostały zjedzone, dojrzewa kolejny rzut Buziam!!

Żadna mądrość.... racjonalne podejście bez histeryzmu do życia

Może jutro będę mieć Muminka... ale mam mieć też stacje disc jockey-a.. mój kręgosłup nie nadaje sie do dźwigania non stop.. Wystarczy że w pracy i ogrodzie sie odźwigam..
I mam w nosie naukowców... niech leczą mój kręgosłup styrany życiem.. godzinę rano próbuję go rozchodzić by sie wogle schylić.. i 100 pobudek w nocy z powodu tego że mnie lupie przy każdej próbie ruchu... I tak biorą sie mądrości życiowe... nie szanowałam za młodu.. poszanuję teraz

Uciekam sie odmyć po pracy.... dziś była pracująca sobota...
alinak 22:42, 09 sie 2014

Ania a jeżówki od ciebie pięknie przyjęte i TAAAKIE liściory mają .
a jak zakwitną to padnę z wrażenia że zdązyły.
i ciekawam koloru jaki wyjdzie z siewek
Mala_Mi 22:43, 09 sie 2014

Hogata, Agata, Jagoda, Irenka... i reszta.. aaaa i Kasia Bawarka... macham.. turbo mi sie popsuło i wystarcza tylko na grandzenie u siebie
hanka_andrus 22:57, 09 sie 2014

Mnie to nie przeszkadza, też u siebie przeważnie tylko grandzę.
Gratki za całokształt.
Muminek cudowny, rodzina wspaniała, wizyta Maji będzie upamiętniona nie tylko na wątku, Miłej niedzieli.
Bogdzia 23:39, 09 sie 2014

Miłej niedzieli dla całej Rodzinki. Odpocznij troszke jutro.
Madzenka 09:54, 10 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Żadna mądrość.... racjonalne podejście bez histeryzmu do życia

Może jutro będę mieć Muminka... ale mam mieć też stacje disc jockey-a.. mój kręgosłup nie nadaje sie do dźwigania non stop.. Wystarczy że w pracy i ogrodzie sie odźwigam..
I mam w nosie naukowców... niech leczą mój kręgosłup styrany życiem.. godzinę rano próbuję go rozchodzić by sie wogle schylić.. i 100 pobudek w nocy z powodu tego że mnie lupie przy każdej próbie ruchu... I tak biorą sie mądrości życiowe... nie szanowałam za młodu.. poszanuję teraz

Uciekam sie odmyć po pracy.... dziś była pracująca sobota...

A kiedy Szanowna Pani coś dla swojego zdrowia i siebie zrobiła? Odpoczęła? Poćwiczyla? Zamaist kopać, przenosić, targać, tyrać, jezdzić, nosić Muminka, pielęgnować chorego?
Odpoczynek sie Szanownej Pani należy i pilates W imieniu forum zabraniam rewolucji ogrodowych do wiosny, tylko cebulowe pozwalmy posadzić coby oczy nacieszyć
Jakaś marną porcyjkę cebul sobie zamowila, zamierzam janiny i L ogolocic i czekam na info od Ciebie nt posezonowych wyprzedaży
Mala_Mi 10:22, 10 sie 2014

alinak napisał(a)
Ania a jeżówki od ciebie pięknie przyjęte i TAAAKIE liściory mają .
a jak zakwitną to padnę z wrażenia że zdązyły.
i ciekawam koloru jaki wyjdzie z siewek

Tylko róż lub biały..... nie ma innych siewek...
To też siewki.... wyższe od hortek Hortki wyższe ode mnie.... ale to akurat jest nietrudne

Miałam Ci pokazać rozchodnika czekoladowego.. foto nie lepsze niż poprzednie..

A to Matrona

A to inne Wszystko w masie ma urok.. tylko skąd wziąć tyle placu do masy???

Mala_Mi 10:31, 10 sie 2014

hanka_andrus napisał(a)
Mnie to nie przeszkadza, też u siebie przeważnie tylko grandzę.
Gratki za całokształt.
Muminek cudowny, rodzina wspaniała, wizyta Maji będzie upamiętniona nie tylko na wątku, Miłej niedzieli.

Miłej niedzieli.... to chyba już koniec upałów.... i jak przeszłam sie po ogrodzie to już jesienią zalatuje.. nie wiem kiedy lato zleciało..

Zaczynają kwitnąć wrzosy

Jarzębiny czerwone..

popcorn 10:45, 10 sie 2014

Aniu, odpocznij! Na masaż się wybierz! Ja - uwielbiam, co jakiś czas sobie funduję godzinkę
Muminek w trudny wiek wchodzi - noszenie plus schylanie i bieganie za nim, jak już sam będzie chodził!
Buziam!
Mala_Mi 10:58, 10 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Miłej niedzieli dla całej Rodzinki. Odpocznij troszke jutro.

Już odpoczęłam, 2 godziny rano posiedziałam gapiąc sie na ogród z tarasu i przebiegłam sie z aparatem.. ale wszytko już pokazywałam..

Malutkie rudbekie.. Little Goldstar... są piękne..

I moje ulubione Goldsturm..

Tu muszę dosadzić więcej zamiast tojeści kropkowanej