Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 23:27, 10 sie 2014

spalinówką się szybko opryskuje..... ręcznym maskara... skończyłam.....ale piszą by opryskiwać średniokroplistą, więc musiałam ręczną
mam otwartych 27 wątków..... musicie wybaczyć.... budzik dzwoni zawsze za wcześnie...grrrr
Paweł nic nie usuwaj.. super że rosną... dostałeś najmniejsze..
Jagoda..to odpady i nadwyżki...i tak do wyrzucenia....
Kitek... pakowanie zajmuje czas...tylko odbiór osobisty.. zapraszam.

Idę spać, reszcie macham..co komary mnie zjedzą ....
Nikita 00:04, 11 sie 2014

Aniu, nawet nie próbuję się u ciebie cofnąć i "być na czasie"...to niemożliwe,za dużo wpisów, ale postaram się być chociaż od teraz na bieżąco !!!
A co do kłopotów o których pisałaś u mnie to ..."co nas nie zabije, to nas wzmocni" - w przypadku mojej osoby się sprawdza. Jeszcze raz dziękuję Aniu, za ciepłe słowa.
Buziaki przesyłam
kitek81 06:49, 11 sie 2014

Nikita, musisz się cofnąć kilka stron, bo tam jest relacja z kręcenia Mai w ogrodzie, w ogrodzie Ani urocze zdjęcia-mus to zobaczyć
Anita1978 08:37, 11 sie 2014

U ciebie tyle różnych różności! Wszystko pięknie kwitnie! Rodzinne fotki superowe!
Buziaki!
olaw 08:42, 11 sie 2014

agata19762 napisał(a)
Ania mam nadzieję, że wkrótce przyjdą lepsze dni...
będziesz miała więcej czasu i odpoczniesz w końcu

chociaż Ty z tych, co to nie umieją na tyłku siedzieć

Aniu podpisuję się pod słowami Agaty i pamiętaj, że praca nie zając nie ucieknie a zdrowie najważniejsze
Mala_Mi 11:41, 11 sie 2014

olaw napisał(a)

Aniu podpisuję się pod słowami Agaty i pamiętaj, że praca nie zając nie ucieknie a zdrowie najważniejsze

Aby być zdrowym trzeba... się nie stresować, dobrze sie odżywiać, jak coś dolega to trzeba to leczyć, odpoczywać itd itp...... tylko jak to zrobić bez pracy????

Informuję, że moim jedynym luksusem na który wydaje niepotrzebnie pieniądze to ogród. Więcej nie mam na czym zaoszczędzić.. i nie żyję w luksusie.. luksusowy mam ogród .. i dom który postawiliśmy własnymi łapami. Jedynie ekipa murarzy była i gipsiarzy do części domu. Nawet dach sami robiliśmy! O ile dom i ogród jest luksusowy.. bo wszytko własnym sumptem i pomysłem i jak najtaniej to zrobić, a dobrze..
Auto mam stare, ciuchów nie kupuję, na wczasy nie jeżdżę , komórkę mam za 1 zł. Nie wydaje pieniedzy na SPA, restauracje, kino, teatr .. żyjemy skromnie.

Wiec proszę bez pustych sloganów...bo naprawdę łapię nerwa na takie pusute słowa... wiem, że w dobrej wierze.... z sympatii... ale te słowa wnerwiają.. lecę walczyć z ZUSem... wiec dzień z pracy wypadł.... trzeba go nadrobić w innym terminie.. bo za latanie po ZUSach nikt mi nie płaci.... zaleta pracy na własny rachunek.
Przy poniedziałku dałam upust swojej frustracji na .. wszytko..... gdybym była młodsza dawno by mnie w tym kraju nie było... u nas nic nie jest normalnie.
Mala_Mi 11:42, 11 sie 2014

Acha.. mogę nie pracować... chętnie przejdę na czyjeś utrzymanie w zamian za zajmowanie sie ogrodem Tylko kto ze che ogrodnika w takim wieku????
Milka 12:05, 11 sie 2014

Idę spać, reszcie macham..co komary mnie zjedzą ....

A u nas wczoraj cudowny letni dzień, gorący wieczór i o dziwo nie ma komarów, wcześniej nie dawały żyć, a teraz nic, rany, jaka to przyjemność, można do późna leżeć w ogrodzie i patrzeć w niebo
Milka 12:09, 11 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

Aby być zdrowym trzeba... się nie stresować, dobrze sie odżywiać, jak coś dolega to trzeba to leczyć, odpoczywać itd itp...... tylko jak to zrobić bez pracy????

Dokładnie tak samo myślę i wielokrotnie poruszam przy okazji różnych rozmów....

Przy poniedziałku dałam upust swojej frustracji na .. wszytko..... gdybym była młodsza dawno by mnie w tym kraju nie było... u nas nic nie jest normalnie.

też się z tym zgadzam, ale się zastanawiam też nad pracą....daliśmy zatrudnienie, jesteśmy solidni i pracownicy nie cierpią, no i co się okazuje, po tygodniu pracy już nie przyszli, zbyt się napracowali, nam zależało, im chyba mniej? czyli znowu własnymi rękoma wszystko robimy...
Milka 12:12, 11 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Acha.. mogę nie pracować... chętnie przejdę na czyjeś utrzymanie w zamian za zajmowanie sie ogrodem Tylko kto ze che ogrodnika w takim wieku????

JA!!!!!!