Mala_Mi
19:16, 07 lis 2014

Pszczółka - po akcji z Tuscanem.. chyba Grahama przesadzę wiosną... obejrzałam dziś zaległy odcinek Mai.. z ogrodem z trawami.. bardzo mi się podobało.. i pokazałam eMusiowi, że też możemy tak sobie pod okienko machnąć.. Kółka na czole mi nie nakreślił...czyli .. zima do przemyśleń. Trawy mam ... tylko posadzić. I dać Grahamka do zebrinusów.. będzie miodzio.
Drzewa prawie łyse,,
I chyba kilka jodeł wyrzucimy i sadzimy serby... widzisz jaki przestrzał za granicę działki??? Dom sąsiada widać, już nie będziemy walczyć o te jodły.. trudno.. a dom naprzeciw wielkiego okna... bez firanek... Serby szybko rosną.. decyzja podjęta.
Drzewa prawie łyse,,
I chyba kilka jodeł wyrzucimy i sadzimy serby... widzisz jaki przestrzał za granicę działki??? Dom sąsiada widać, już nie będziemy walczyć o te jodły.. trudno.. a dom naprzeciw wielkiego okna... bez firanek... Serby szybko rosną.. decyzja podjęta.