Gierczusia - trzymam za słowo na drugi raz pakujesz mnie do walizy i lecę jako bagaż nadliczbowy

Jak na razie jedyny rozsądny środek transportu na wczasy.
A co do środka jest on do sprzedaży tylko i wyłącznie dla firm posiadających papiery i uprawnienia, ponieważ zalicza się do tej grupy środków najbardziej niebezpieczniej. Mogą go używać i zakupywać w sklepach (środki ochrony roślin dla rolników) firmy zajmujące się np. deratyzacją. Środek jest skuteczny, ale niestety drastyczny, jak trutka na szczury. A nawet bardziej bo wydziela trujący gaz.
Na forum jest wielu przeciwników takich metod i rozumiem ich... ale kret i nornica w ogrodzie, w wielkich ilościach to szkodnik. W pewnym momencie trzeba podjąć decyzję czy ogród czy szkodniki. W niewielkiej ilości nie ma problemu.... natomiast w dużej...kto miał plagę futrzaków to wie. Kto jej nie miał niech się cieszy... bo nie musi stawać przed dylematem kocham zwierzęta czy kocham ogród. Dla mnie było to porównanie z wojną... normalny człowiek nikogo nie skrzywdzi i nie zabije, a jak wybuchały wojny to....
Do wszystkich - miłego dnia ......
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.