Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 17:22, 17 mar 2013

Pozdrawiam Aniu niedzielnie.
Jak Ty te wszystkie gatunki ogarniasz? Jak wronę od kruka odróżnić? Kawka juz wiem, że mniejsza...
Pawlus 17:22, 17 mar 2013

Witaj Aniu
Mimo iż Twój wątek śledzę na bieżąco od dłuższego czasu, teraz postanowiłem oficjalnie wyrazić moje ochy i achy na jego temat. Tyle już dojrzałych w nim drzew i jaka różnorodność. Widać po zdjęciach, że wspaniała, radosna z Ciebie osoba. Trochę przypominasz mi moją mamę Też taka silna chudzinka.
Zazdroszczę Ci tych ptaszków-u mnie tylko wróble.
Brawa za ogród i kwiatek anty-zimowy ode mnie
Kindzia 19:36, 17 mar 2013

Aniu Kochana...kuknij na tę hortusię, znasz ją, warto? Nazywa się fajnie

http://allegro.pl/show_item.php?item=3109057555

Milka 19:51, 17 mar 2013

Aniu, tys juz druga po Bogdzi specjalistka od ptaszków, ogarniasz wszystko i zdjęcia świetne!
an_tre 20:08, 17 mar 2013

Aniu filmik z paszkami wśród zawiei odtwarzałam kilka razy, nie mogłam się napatrzeć i muzyka świetnie dobrana i dalej cała masa ptaków, piękne foty
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 20:42, 17 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Aniu, tys juz druga po Bogdzi specjalistka od ptaszków, ogarniasz wszystko i zdjęcia świetne!

Ania jest nie po mnie tylko przede mną.Uczeń przerósł nauczyciela , całkiem tak samo jak Chopin.
Mala_Mi 21:59, 17 mar 2013

Baraga , Magda - ja zawsze mówię i pisałam kilkakrotnie, że u siebie w ogrodzie się czuję jak na planie filmu Ptaki Hitchcocka. Dlatego wstawiłam filmik, bo on oddaje jak to jest na żywo

Martek - byłam u Ciebie, ale i u siebie też pożyczę Ci miłego tygodnia

Kasiu -o Miśku u Ciebie napisałam, lepiej, ale dobrze już chyba nie będzie

Agata - dobrze, że jest słonko, bo chociaż trochę radośniej... i nie pada Mama mówi, że rano o 6 było -16.. a to skutek uboczny słonka

Kindzia - zwierzątka oglądałam.. stado sarenek .. i te rh i kaczki dziwaczki
Kuknęłam na horti... nie znam jej, ale już dopisałam do listy chciejstw .. chyba kupię.. niech tylko przeniosę szklarnię

Julka - różnorodność w nasadzeniach to i różnorodność w ptaszkach.... ale dzięcioł to już był extra ptak

Marzenko - nie odróżniam... ale się różnią.... M stawia diagnozę .. i mi tłumaczy, a ja za 5 minut zapominam...

Paweł - ja też myślałam, że u nas tylko NIC..a u sąsiadów sikorki.... ale słuchałam co mówi Bogdzia i stosowałam się do jej wskazówek.. a potem to tylko oczy szeroko otwarte, a w moim przypadku okulary na nosie i M który obserwuje i karmi całe towarzystwo A tak wogle to witaj u mnie I wiem, że to piwonia a nie mak Radosna??? z tym rożnie, ale lubię jak weoło jest, życie ma tak dużo smutku, że szukam gdzie wesoło.. i tam mnie najłatwiej znaleźć

Irenka - druga po Bogdzi to już jak druga po ideale..... chyba się rozpędziłaś w komplementowaniu Ale komplement przyjmuję z bananem na twarzy

Aniu - cieszę się, że się ta amatorszczyzna podobała, ale to nie chodziło o jakość ale o klimat.... to wygląda jakbym poszczała film na przyspieszonych obrotach, a to one tak szybko latają... jak dziki zachód

Bogdzia - Irenka zakomplemenciła, a Ty to już pojechałaś po bandzie Ja wrony od gawrona nie odróżniam, miesza mi się wszytko i moje foty i wiedzę należy podzielić na 2.. bo połowa sukcesu to M. On mózgowiec i obserwator, a ja cykam foty Czasem M... wiec też idzie na pół... zresztą znasz mnie i wiesz, że ja do nazw nie przywiązuję wagi Ptaszków jak i roślin.. mnie cieszy że to po prostu jest Ale mamy coś wspólnego z Choipnem.... fryzurę... wiecznie nasze fryzury w nieładzie

Madzenka 22:18, 17 mar 2013

Aniu topnieje śnieg? Chyba nie...
kaisog1 22:22, 17 mar 2013

Ania dzięki za info w sprawie rozplenic

tu masz linka paletowego http://www.paletyrzeszow.pl/ (w googlach znalazłam a jest tego sporo)
Mala_Mi 22:26, 17 mar 2013

Śnieg ma sie dobrze.. ..... dziś też będzie mroźna noc...

Dzięki za info co to za palety.... ale to ma być nadstawka na palety Ale jak maja palety to muszą i mieć nadstawki