Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:24, 05 kwi 2013

Weroniko - miziaczki wykonane i odwzajemniamy

Gierczusia - relaksuje się chwilowo, buzianie odebrane i wieczorkiem i rano Niestety wiosenki u mnie nie ma... ale krokusy dzielne pchają się do życia Może jutro będzie co pokazać

Magda - HU, hu Panki..... ja głowę myję co kilka dni..... bo ja już po reoraganizacji.... z czegoś zawsze trzeba rezygnować, bo doba jest niestety mało elastyczna. Dopiero skończyłam pracę na dziś... jutro też pracująca sobota...

Marzenko - u mnie już czuć wiosnę, biegałam z łopatą jak Sebek i odkopywałam krokusy by szybciej zakwitły, zawsze to 10 cm śniegu to nie 40 Taka przerwa od komputera jest bardzo zdrowa. Zakładam, że będzie już wiosna, w nocy zapowiadają przymrozki, ale pompę i kaskadę w oczku już włączyliśmy, niech natlenia wodę... 3 małe rybki nie przeżyły zimy... reszta ma się dobrze....

Jola - storczyk może Twój nie poszedł w ilość sztuk, ale poszedł w jakość i to bardzo cieszy Jest śliczny. Jak zdrówko???? Trzymam kciuki byś do wiosny się wykurowała.. musisz się spieszyć

Aniu Art - u Ciebie dawno nic nie pisałąm.. muszę nadrobić zaległości...

Ewa - oj nie spadaj..... bo można stłuc 4 literki Oj kiedy takie tulipany już będą...

Agata - słońca u mnie nie było nic, a nic i nawet nie miało szans się przebić przez chmury Ale po deszczach śniegu zdecydowanie ubyło...... a trochę mu pomogłam łopatą.. w ramach rozruszania kości

Aniu MOnte - ciepło to może i było.... termometr pokazał +5...ale czy to jest ciepło???

Bogdzia - gify to Twoja zasługa.. A zdolna to Ty jesteś wiersz o myszce.... boski Jeszcze się śmieję co na swoją myszkę spojrzę ..

Danuś - prawie zgadłaś, pół godzinki byłam w ogrodzie Rozwalałam śnieg z niektórych krokusów.. ... i wyławiałam z oczka różne syfy.... no i kaskada działa.... ryby dostają tlen, a ptaki kąpielisko

Martek - wiem, że Miła cierpi... i na to nie ma pocieszenia... tylko czas tu może pomóc.... a na plusie było +5

Kasiu - widziałam.. widziałam.... trza na okup zbierać Odbijemy z rąk bandytów Babskie spec komando Uzbrojone w kancikoroby, motyczki i sekatorki
eliza3 22:36, 05 kwi 2013

Aniu. pozdrawiam wieczorowo, a nawet nocnie, bo pora odpowiednia.
U Ciebie bardziej wiosennie, u mnie jeszcze zima... ale już niedługo, jeszcze chwilka, jeszcze chwileczka...
anna_g 23:24, 05 kwi 2013

Aniu pozdrawiam i dobrej nocki życzę - a jutro miłego dzionka - choć to dla Ciebie robocza sobota Nadgoniłam Twój wątek - ptaszyska masz cudne - i te kaczki i te wszystkie inne które pokazałaś, uwielbiam oglądać zdjęcia tych twoich ptasich gości i szczerze to... zazdraszczam U mnie jak u Gierczusi - sikorka, wróbelek, i sójka ... A u Ciebie... trudno zliczyć. Super.
A tymi gifami to mnie intrygujesz... na razie odmawiam sobie uczenia się tego bo ileż się mozna uczyć (wiem wiem całe życie) ale i tak pewnie nie wytrzymam i zacznę zgłębiać temat - choć kompletnie zielonam...
Jutro idę odrzucać śnieg z krokusów i tulipków - zainpirowałaś mnie Dzięki, papa
Martek 23:43, 05 kwi 2013

Ale i tak miałaś najcieplej
Oby do środy może zatrybi ta wiosna
Miłego weekendu Aniu
weronika77 11:06, 06 kwi 2013

Aniu, to piwonia chińska żółta. Nieśmiało zapytam o pieska, wylew? (chyba mi się literki poprzestawiały).
Urszulla 11:10, 06 kwi 2013

Na razie pozdrawiam i nadrabiam poświątecznie
Lecę do Danusi pooglądać Twoje gify.
Mala_Mi 11:53, 06 kwi 2013

Się przerwuję śniadaniowo... pochmurno, brzydko i do niczego..... czekam na słonko z krokuskami, ale śnieg znika w oczach... od poniedziałku do niczego, ale chociaż na plus...... wiosna niekumata i uczyć się niczego nie chce...
Aniu, mnie zainspirował Sebek.. stwierdziłam, że póki śnieg jeszcze nie zbrylony..to trochę go pozbieram z krokusków i cebulowych.... prognozy pogody już nie wróża wielkich mrozów... poza tym siedzę cały czas przed komputerem.. trochę ruchu nie zaszkodzi.

Weronika- nasz Misiek w pewnym momencie tak w jednej minucie stracił możliwość poruszania się, jak nawet się podniósł to miał problemy z chodzeniem i od razu się wywracał. Potem nawet jak udało się mu wyjść przy pomocy za potrzebą, to nigdzie nie mógł trafić... widział, a błędnik go prowadził gdzie popadnie, albo kręcił się w kółko..... nie jadł przez kilka dni i nie pił.... Myśleliśmy, że już po naszym chłopaku... ale pozbierał się w sobie.... i jak na razie już samodzielnie się porusza. Niestety przy dużym psie (ostatnio przytył i ważył 50kg) nie mam możliwości go nosić... a wiesz co to dla niego oznacza
Teraz jesteśmy na diecie.. i osobiście karmię chłopaka.... widzę, że kilka kilogramów chyba zgubiliśmy...Mieliśmy jechać na wizytę do weterynarza i się zważyć, ale z powodu innych nieprzewidzianych okoliczności.... wcale nie lepszych niż choroba psa... musieliśmy ja przełożyć na lepsze czasy.
JulkAd 12:01, 06 kwi 2013

Podrap Miśka vel Everesta ode mnie dzisiaj...mocno....miłego dnia Aniu....
Martek 12:50, 06 kwi 2013

Daj spokój czytasz,że Irenki psy ...?
Jak tu nie wierzyć w istnienie potworów Aniu ?Przecież to podłość i bandytyzm ,mordercy i kanalie
Martek 12:51, 06 kwi 2013

To mówisz,że Misiek dał sobie radę sam w chorobie?