Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kindzia 20:04, 08 kwi 2013

Ale krokusiska. Moje jakieś takie mikre. Twoje mięsiste płatki mają...moje takie pojedyncze. Ale dużo już u Ciebie kwitnie...ma być więcej jeszcze??? Już jest pięknie!
agniecha973 20:29, 08 kwi 2013

Ale piękne te krokusy. Dla mnie też motywacja, żeby dosadzić na jesień, ale już porządnie na rabatach, a nie w trawniku.
malkul 20:45, 08 kwi 2013

Aniu u nas mnóstwo śniegu, ale me oczy u Ciebie troszkę pięknej wiosny dziś złapały.Dziękuję.
agata19762 21:16, 08 kwi 2013

Aniu jaaaaaaaaaaaak pięknie u Ciebie !!!
nareszcie

u mnie już nie ma deka śniegu ....

cieszę się razem z Tobą
barbara_kraj... 22:27, 08 kwi 2013

'Napasłam' oczy Twoimi krokusami, Aniu
Martek 22:43, 08 kwi 2013

barbara_krajewska napisał(a)
'Napasłam' oczy Twoimi krokusami, Aniu

Basia ,żebyś czasem nie przytyła
AgnieszkaW 23:05, 08 kwi 2013

Aniu, ci zasypani (śniegiem), czyli m.in. ja, dziękują za takie cudne widoki kwiecia wiosennego
Mala_Mi 23:20, 08 kwi 2013

Aniu Monte - jakoś bociany mi w tym roku przynoszą chyba pecha Odkąd zobaczyłam dwa pierwsze w roku w locie , pierwsze lecące od lat.. to się wszytko krochmali... ale ten siedzi.. to może się poprawi.

Ela, Ula, Filip..oj tam wolę mówić Łosiu , Kasiu, - krokuski może nie powalają na kolana rozmiarem, ale one są pierwsze.. po zimie, a to cieszy najbardziej, dlatego je bardzo lubię I dosadzam co roku kolejne... i polecam każdemu

Bogdzia - u mnie też był spory mróz w nocy.... ale tego śniegu mam już dość wiec rozrzucałam, a zaczęło się robić miejsce.. dziś też trochę porozrzucałam

Marzenko - dziś to do nikogo już nie zajrzę, bo nie wyrabiam na zakrętach... wybacz... jutro obejrzę Twoje ile urosły...

Renatko - moje odkopane też przyplaskane, ale szybko się motywują do życia, dlatego dziś też machałam łopatą, by ciężki śnieg ich nie zniszczył do końca

Kasiu WB - wiosny już nic nie zatrzyma ... nie ma takiej opcji..

Pawlus - trawek nie tnę, bo moje jeszcze prawie wszystkie stoją w śniegu, jedna kępa jak na razie bez śniegu, ale w tym tygodniu już przytnę.. jak zdążę...

Edytko, Majkul-Aga, Agnieszka z Jury -cieszę się, że komuś pocieszenie niosę.... a raczej moje krokusy

Kindzia - to dopiero początek krokusów Za kilka dni będzie tego kilka razy tyle.. lub kilkanaście...

Agnieszko - krokusy na trawniku to kiepski pomysł.. posadziłam to mam, ale więcej już nie sadzę, tylko na rabatach

Agata - my południe.. i jak piszą w gazetach Dolny Śląsk i Zachód są pierwsze do wiosny Ale też piszą, że dzięki temu możemy mieć większe straty z powodu wiosennych przymrozków...

Basiu i Martek - obżarstwo oczami nigdy jeszcze nie poszło w biodra Więc można bezkarnie i do woli

I wybaczcie, że Was dzisiaj porzucam, bez rewizyty i takich tam... ale nadrobię
JulkAd 07:25, 09 kwi 2013

Aniu jak pięknie już u Ciebie w ogrodzie, krokusy zajefajne masz, koniecznie swoje muszę przeprowadzić na południową stronę...teraz im chyba miejsce nie służy...buziam i słoneczka życzę.... u mnie dzisiaj pochmurno..
boguslawa_ma... 08:08, 09 kwi 2013

Aniu piękna wiosna u ciebie a u nas wczoraj trochę słońca było a dziś deszcz ze śniegiem pada