Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kindzia 18:57, 07 maj 2013

Avatarka na razie nie będę zmieniać, co Ci mam na oko szkodzić

Wiesz co Ci powiem? Bogactwo masz i tyle!
Cuda!
Nawet nie wiesz, ile ja się u Ciebie roślin nauczyłam!
Te iryski małe, a intensywne, będziesz dzielić oficjalnie na forum? Czy masz już zamówione?
Gdyby się ostało, tak przypadkiem, to się piszę.
JulkAd 18:59, 07 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Avatarka na razie nie będę zmieniać, co Ci mam na oko szkodzić

Wiesz co Ci powiem? Bogactwo masz i tyle!
Cuda!
Nawet nie wiesz, ile ja się u Ciebie roślin nauczyłam!
Te iryski małe, a intensywne, będziesz dzielić oficjalnie na forum? Czy masz już zamówione?
Gdyby się ostało, tak przypadkiem, to się piszę.

A ja na razie tylko nazwę poproszę
jagoda99 19:26, 07 maj 2013

Aniu pieknie w ogrodzie
Pozdrawiam Cie kobieto
Konstancja30 20:14, 07 maj 2013

Anek ja mam nadzieję, że masz osobne foldery na te tulipki bo tylu odmian to chyba w tym Keukenhofie nie mają (to na K ... trudne do zapamiętania - holenderski jest okrutny) ... bo ja od pół godziny wracam i na przynajmniej 50 ostatnich stronach paczzzze i paczzzze i to normalnie nienormalne ... dobra można 5 ... 10 ... odmian ale ile Ty ich masz ??? ... haaa ... nie fiesz !!! ... są przepiękne ...

żurawkowa szkółka !!! ... obłęd ... mam 1 żurawkę podpusciłaś mnie ... porwę na szkółkę ...

a Ciebie porwę do Wrocławia bo przez tę konferencję, na którą nie jadę czeba jechać do Wrocławia ... dziefczyny czekają ... sama rozumiesz ... ... przeczytaj u mnie ... miłosierdzia nie ma !!! ...

i jeszcze jedno ... masz 3 sekundy i wymień kfiatka, którego nie masz na tych areałach ... wymienisz nagroda ale nie wymienisz bo masz tam cały atlas ... ooooo ... nio .... buźka
Mala_Mi 20:15, 07 maj 2013

JulkAd napisał(a)

A ja na razie tylko nazwę poproszę

Queen of Night
Konstancja30 20:17, 07 maj 2013

asc napisał(a)

Queen of Night

mówiłam, że wszystkie nas masz w ogrodzie ... w dzień proza życia a nocami nadrabiamy ogrodowiskowe newsy ... to czego my królowe jak nie nocy
Maria667 20:18, 07 maj 2013

Aniu!
Ale masz tych tulipanków!!! A pełniki już Ci kwitną? U mnie jeszcze ani myslą
aga_k 20:21, 07 maj 2013

Byłam, poczytałam, oczy kolorami nacieszyłam, bo u mnie sama zieleń na razie, muszę to koniecznie zmienić Ciemne tulipanki przepiękne
Madzenka 22:13, 07 maj 2013

Ania nie newrwujsja. Po tulipankach będą rh i azalie a potem piwonie, lilije..... A potem ... Potem... Potem... Ciągle coś nowego u ciebie!
Mala_Mi 23:15, 07 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)

mówiłam, że wszystkie nas masz w ogrodzie ... w dzień proza życia a nocami nadrabiamy ogrodowiskowe newsy ... to czego my królowe jak nie nocy

nadrabiam prace....... wiec mnie tu nie ma...

dlatego poddałam się walkowerem.. i odżałowałam nawet 3 sekundy (na napisanie)... nie mam judaszowca i wawrzynka.... to mi się nasunęło przed 3 sekundami.. a przy 10 sekundach wymieniałbym więcej.... np. obielę na którą choruje... i trawa Everest.. a i kolonów jest dużo i buczka żadnego nie mam......
Tak a propo.. coś mi mój klon palmowy pochorował sie,, wszystkie liście wyglądają jakby zwiędły..a sucho nie ma.. a taki był śliczny....