Wiunia odpozdrawiam

Wczoraj zajrzałam do Ciebie, ale nie zdążyłam nic napisać
Marzenko - ja z twoich słów też się uśmiałam...
A
Kasia Bawarka - już dopełniła czarę rozweselacza
Ula, Bogusia - macham, pozdrawiam...
Madzioskoczek.. pamiętam.... ale z powodu tego, że M stwierdził masz chłopaków do pracy... i albo Ci popracują, albo dopiero może jesienią.. dostaniesz z bonusem.. pomyśl nad jakimś bonusem

Jutro czwartek.. nie będę wysyłać, bo może do piątku nie dojść.... dziś mam pracującą nockę z pwodu ogródka.. i tak regularnie co jakiś czas..... nie wyrabiam na zakrętach.... Jedyny relaks jaki robię to to forum, ale do dawna do nikogo praktycznie nie chodzę....
Wszystkich za to przepraszam, ale naprawdę nie wyrabiam czasowo.... mogę mniej swojego pokazywać
Grażynko, dużo drzew, spokój, gęste krzaczory i woda .... oraz M co je dokarmia i nie żałuje.. gdzie im będzie lepiej i bezpieczniej.... pies koty zaczła przeganiać, a ptaków nie rusza.... one o tym wiedzą i dziobią nawet przy psie co sobie śpi..
Kondzio - ale Ci dobrze, jesteś na bieżąco..... a ja myślę gdzie tórójsklepke wyeksmitować.. bo tu gdzie jest mi nie pasi..
Andziulka - odpowiedź u Ciebie.. i nie wiem co to
Madżenko - płaczę, że u Ciebie nie byłam juz 2 dni
Po nie estetycznych fotach z pola walki.. coś estetycznego
Na skalniaku zaczynają rządzić goździki..rózowe i kolor wściekły, ale trudno określić jaki..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.