kontrolnie wpadłam sprawdzić co się dzieje.. wzdychnęłam ciężko, bo ... ja chcę do Was iść. . a walczę z tym czy spać czy czytać.... Wygrywa rozsądek..
Jarzębiny mam 3..... Dla kwiczołków Dwie zwisające nasze, czerwone i jedną taką inną, ale też o czerwonych owocach.. szwedzka??????
Raczej wiem czego nie polecę na siatkę .. to Rdestu Auberta.. jesienią wycięłam.... to się rozrasta....
Jednoroczne niektóre też do niczego bo potem to rośnie wszędzie ,a skubanie siatki to porażka...
Ja bym posadziła powojniki Jakiekolwiek, ale dobre do tego mogą być z grupy Montana.... bezproblemowe, nie kapryszą.. .... z powojników to nawet siatkę można trochę poskubać... szybko rosną, ale nie ekspansywnie,a ile kwiatków http://e-clematis.com/pl/searchquery/Montana/1/phot/5?url=Montana
Ania, no roześmiałam się na te słowa...wiesz dlaczego ? bo zaraz pomyślałam...a czego ta Anka nie ma ?
naprawdę, rozmaitość gatunkowa i odmianowa roślin olbrzymia u Ciebie i wszystko świetnie skomponowane, coś mi sie wydaje, że często intuicyjnie ( i bardzo dobrze),
piękne masz to pismo obrazkowe
Czasem się zastanawiam Aniu, czy jest na świecie jakaś roślinka ozdobna, której nie masz u siebie w ogrodzie. I co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że masz wszystkie
Udanego dzionka