Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 18:48, 22 maj 2013

Grządka do przesazania ze starego warzywniaka... na razie będzie szwarc mydło i powidło

Perukowiec będzie miał czupryne niezawodnie wielką... i kielichowiec wonny (raczej śmierdzący) w tle..

PIerwsze maczki.. i uciekam do pracy.... nocka dziś murowana

Pudełeczka kalmii... uwielbiam tę fazę kwitnięcia
Madzenka 19:38, 22 maj 2013

Wszystko mi się podoba prawa flanka, lewa flanka , widok z jednej ławeczki, z drugiej
Częśc gospodarcza z płotkiem przeciwpsowym bardzo dobrze i porządnie wyglada. Nie denerwuj się już
danuta_szwajcer 19:58, 22 maj 2013

Piękna ta kalmia A jestes zadowolona z tego kielichowca? po jakim czasie zakwitl u Ciebie? No faktycznie wyjatkowo duzo peruk ma ten perukowiec musze u mnie sprawdzic bo ten czerwony tez dzis stwierdziłam , ze oszalał tyle ma pąków. Pozdrawiam
TheMagda 20:03, 22 maj 2013

asc napisał(a)

Madzioskoczek.. pamiętam.... ale z powodu tego, że M stwierdził masz chłopaków do pracy... i albo Ci popracują, albo dopiero może jesienią.. dostaniesz z bonusem.. pomyśl nad jakimś bonusem
Jutro czwartek.. nie będę wysyłać, bo może do piątku nie dojść.... dziś mam pracującą nockę z pwodu ogródka.. i tak regularnie co jakiś czas..... nie wyrabiam na zakrętach.... Jedyny relaks jaki robię to to forum, ale do dawna do nikogo praktycznie nie chodzę....
Wszystkich za to przepraszam, ale naprawdę nie wyrabiam czasowo.... mogę mniej swojego pokazywać

Spoko wodza Aniu!!!! Nie było sprawy
Dobrze, że zrobiłaś porządek. Tzn. kiepsko, że się przy tym tak strasznie zmordowałaś, ale fajnie, że już Ci to nie leży na wątrobie.
Swoją drogą nie wiem, czy to możliwe aby u Ciebie coś było nie tak
Konstancja30 20:15, 22 maj 2013

zacznę od końca ...

pudełeczka kalmii !!! ... o istnieniu tegoż cuda nawet nie wiedziałam ... jarzębina ... voila w 3 gatunkach ... no pewnie nie mogłaś siem zdecydować ... maczki ... no mniam ... a z irysów to mnie chyba nie byłoby widać ...

w zgon nie uwierzę ... Anek po kilkunastu godzinach w podróży ... kilku kolejnych na stoku .. nadawałaś jak onegdaj radio tranzystorowe ... my byliśmy blisko przejścia na drugą stronę a Ty nie !!! ... jestem skłonna przypuszczać, że nawet gdyby młodzi tej łopaty ci nie wyrwali dałabyś radę ... i wspomnień nie przywołałam absolutnie po to aby domniemywać co młodych skłoniło aby łopatę przechwycić ... Anuś przyznaj siem ... nadawałaś wprost proporcjonalnie do machnięć czy więcej ... mamy tu domowe zakłady i żeby było jasne ... ja kcem wygrać tę czekoladę więc ... nio _)))

aleja liliowców też przywołała wspomnienia i ...

poszłam i zaszantażowałam Adamo, że ja kcem do Rzeszowa ...

nawet łba znad stateczka (kolejnego ) nie podniósł i rzekł ... to jedź ...

no co on gupi ??? ... bez niego ... !!! ... przecież to jemu mnie wybaczacie ... no gupi Anek ten twój brat ...
Rench 20:33, 22 maj 2013

butterfly napisał(a)
Ania, huk roboty mam ostatnio, bardzo mało czasu na forum .

Szybko przeleciałam pismo obrazkowe i co drugie zdanie - sesja ślubna bombowa, odwiedziny Renaty (szkoda, że się nie zmówiłyśmy) - zostawiła coś dla mnie ?, zdjęcia piękne.... - tyle mnie ominęło....

Beata, do Ani wpadłam przy okazji wizyty u mamy, dopiero po 18 dotarłam do niej.

Nie planowałam akurat w ten dzień wyprawy .

Mala_Mi 20:42, 22 maj 2013

Rench napisał(a)

Beata, do Ani wpadłam przy okazji wizyty u mamy, dopiero po 18 dotarłam do niej.

Nie planowałam akurat w ten dzień wyprawy .

Zapomniałaś napisać, że siewek tyle, że chętnych braknie i tak na nie

Jedno ciasto zmogłam.. Ale dziś to spokojnie spaliłam
Mala_Mi 20:43, 22 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wszystko mi się podoba prawa flanka, lewa flanka , widok z jednej ławeczki, z drugiej
Częśc gospodarcza z płotkiem przeciwpsowym bardzo dobrze i porządnie wyglada. Nie denerwuj się już

Umiesz podnieść na duchu
Lelije pędzone w doniczkach posadzone do gruntu szaleją

boguslawa_ma... 20:46, 22 maj 2013

Aniu lilia ładna u mnie w doniczkach w domu szalały a jak wysadziłam do ogrodu uspokoiły sie, ale już mają pąki
Hogata 20:53, 22 maj 2013

asc napisał(a)

Aniu te choiny teraz kupowałaś? Bo wielkie są, przynajmniej na duże wyglądają.
Poszukuję takich. Daj mi namiary gdzie kupowałaś i ile kaski na takie trzeba