Mala_Mi
12:22, 04 cze 2013

Marek - patrzę jak Przemyśl zalało..zgroza... dobrze, że jesteś na górce..... bo byś pontonem pływał 
Evchen - ja też nie ogarniam.. mam jednego derenia, ale nie kousa...... to chyba jakiś zwykły... o żółtozielonych liściach, nawet nie wiem jaka odmiana.. robi za wypełniacz rabaty w cieniu. Udało mi się znaleźć fragment foto z nim, to z tyłu z rudbekią
Tnę na wiosnę i łądnie odbija z czerwonymi gałązkami na zimę 
Danusia - katalpa o żółtych liściach, odmiana AUREA to bardzo ozdobne drzewo ale tylko do dużych ogrodów, bo to ma wielkość swoja
Lubię kolory, wiec nawet i drzewa, krzewy kupowałąm z kolorowymi liśćmi ..jak już kolorowych kwiatków nie mają.... jak sroka 
A katalpa kwitnie jak storczyk.. kwiatostany są do 30 cm długości
Przyjemnie pachną i rzekomo katalpa odgania komaty 

Evchen - ja też nie ogarniam.. mam jednego derenia, ale nie kousa...... to chyba jakiś zwykły... o żółtozielonych liściach, nawet nie wiem jaka odmiana.. robi za wypełniacz rabaty w cieniu. Udało mi się znaleźć fragment foto z nim, to z tyłu z rudbekią

Danusia - katalpa o żółtych liściach, odmiana AUREA to bardzo ozdobne drzewo ale tylko do dużych ogrodów, bo to ma wielkość swoja

A katalpa kwitnie jak storczyk.. kwiatostany są do 30 cm długości