odszukałam w necie wiadomości O i poczytałam o tych wybuchach gazu, to przerażające jak są niebezpieczne te ogrzewania gazowe, a kiedyś były szczytem marzeń uważaj Aniu, jak się kąpiesz zostawiaj łazienkę otwartą niech się wietrzy, dla bezpieczeństwa
Witaj imienniczko...tych Ań to chyba najwięcej na forum
Dzieki za wiadomość.... i padło pytanie kiedy siać.....Nie chcę być upierdliwa, ale mam mały ogródeczek i szklarenkę od zeszłego roku...pasuje coś i w tej materii podziałać... Ogrodnik jak mój tytuł wskazuje że mimo woli
Jakbyś mi czasami napsiałam że dziś sieję pomidorki, a dziś sadzam coś do gruntu.... byłabym bardzo wdzięczna. Co prawda przesunięcie geograficczne między nami duże...ale w bezpiczną stronę..u nas wcześniej wiosna.....w końcu południe.
W końcu ogród to nie tylko kwiaty Zresztą warzywa też kwitną, a najładniej szczypiorek i drzewka owocowe .
O rany, gdzie ja trafiłam ale kopalnia wiedzy, jestem tu nowa skaczę po ogrodach, u Danusi jestem na 480 stronie, ale widzę że tu nie mniej czy to wogóle jest do ogarnięcia, hi,hi. Chyba za rok. Pozdrawiam w mroźną niedzielę.
Piękna prymulka, już obiecałam sobie, że niedługo kupie sobie te piękne kwiatki do domu. A potem przeniosę je do ogrodu. Na razie jeszcze pięknie kwitną różyczki.