Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

JulkAd 19:03, 22 mar 2013

24,8 33,8 34,12... no w końcu upał nadszedł... a tak na niego czekałyśmy...już wiosna Dziewczyny...prawie....

...buziam Gosiu...popcorn szykuję na relację u Kindzi, ale nie wiem czy lubisz?...zresztą zanim pokaz będzie to jeszcze jakieś ciasto zdążę upiec
Gosiniak 19:11, 22 mar 2013

kraania napisał(a)
U Was to tylko chłodne drinki od Zety mogą pomóc U mnie 24,8 więc bardziej się chłodzić już nie potrzebuję .

Idealną masz polecim do ciebie, chyba że Zecia wcześniej drinki poda
Gosiniak 19:12, 22 mar 2013

JulkAd napisał(a)
24,8 33,8 34,12... no w końcu upał nadszedł... a tak na niego czekałyśmy...już wiosna Dziewczyny...prawie....

...buziam Gosiu...popcorn szykuję na relację u Kindzi, ale nie wiem czy lubisz?...zresztą zanim pokaz będzie to jeszcze jakieś ciasto zdążę upiec

U mnie ciasto bananowe z naszej ogrodo....kuchni w lodówce siedzi, wyciągam i lecim na serial, popcorn też lubię
bociek 19:35, 22 mar 2013

Ciasto bananowe??? O to moj Zon na pewno lubi chociaz jeszcze nie jadl. Musze mu uwarzyc - grzeczny jest, nie pyskuje, zasluzyl
Gosiniak 19:38, 22 mar 2013

Bociek najpierw niech coś nowego obieca, nie ma nic za darmo
A w przeszłość nie patrzymy....
Gabisia 21:14, 22 mar 2013

Byłam, poczytałam, od razu mi się Cieplej zrobiło
Kindzia 21:53, 22 mar 2013

Czytam, że martwicie się latem i kiedy na ogrodowisku będziemy wtedy siedziały...Nie martwcie się Dziewczynki, nie wiadomo czy w tym roku przyjdzie (matko, zaraz po głowie dostanę!).
A swoją drogą to ciekawe, latem wychodzę na włości świtem i wracam nocą...taka zdechła, że tylko prysznic i łóżeczko...zmobilizuję się ? Ostatecznie nie można cały dzień w ziemi grzebać, a basenior???!!! Dmuchany wprawdzie ale du..ko da się zamoczyć Eeeee, jakoś pogodzimy
Madzenka 22:57, 22 mar 2013

Damy radę latem. Więcej pisma obrazkowego będzie
Edi00 07:32, 23 mar 2013

Ja się nie mogę doczekać wiosny i lata, bo wtedy będe mogła wreszcie pochwalić się tym czego się nauczyłam tutaj
U mnie dzisiaj słońce i to jest najważniejsze w dniu dziejszym ! ! !
Marta7 08:45, 23 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
U mnie dziś spokój, śnieg nie pada, to dobrze, z łopatą nie trzeba będzie ganiać, słońce się trochę przedziera, ale z marnym skutkiem, oby do wiosny
Takie widoki miałam pod koniec marca zeszłego roku, zobaczcie jakie tulipany już duże były:

I jak tu nie oszaleć, koniec marca a śnieg za oknem i to ile.
Ale jest nadzieja, boćki przyleciały i nawet mnie ten śnieg już tak nie przeraża.

Gosiu nadal jestem pod urokiem Twojego jak 'spod igły ogródeczka" wszystko tu jest w moim typie-rozważnie i romantycznie a ja umiem tylko romantycznie i haotycznie ,bardzo mi brakuje Twojej rozwagi,no ale uczę się na Twoim ogrodeczku