Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

bociek 12:44, 01 kwi 2013

Gosia, bezsilnosc jest najgorsza, trzeba sobie wmawiac: jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie.

Nawet sie nie lalismy woda tylko byla wojna na sniezki
Madzenka 12:52, 01 kwi 2013

Dziewczyny trzeba sobie powiedzieć, ze jak już wreszcie wiosna nadejdzie to w tydzień wybuchnie z taką siłą, ze jej zatrzymać nie będzie można. Zacznie wszystko kwitnąć i buchnie zielenią.
Przyszły tydzień kwietnia ma być nie najgorszy, może nie ciepły ale słoneczny. Odżyjecie w wiosennym słoneczku.

bociek 12:57, 01 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny trzeba sobie powiedzieć, ze jak już wreszcie wiosna nadejdzie to w tydzień wybuchnie z taką siłą, ze jej zatrzymać nie będzie można. Zacznie wszystko kwitnąć i buchnie zielenią.
Przyszły tydzień kwietnia ma być nie najgorszy, może nie ciepły ale słoneczny. Odżyjecie w wiosennym słoneczku.

Tiaaa, czas leciec na Malediwy albo inne Seszele
anna_g 16:28, 01 kwi 2013

Jeszcze świątecznie pozdrawiam Gosiu U mnie - po wczorajszych śnieżycach - spokojniej, cieplej i słonko od czasu do czasu wyjrzy zza chmurki aktualnie świeci. Za to wczoraj - odśnieżanie kilkakrotne, otrząsanie iglaków ze śniegu, robienie bałwanka, bitwa na śnieżki... taka wielkanoc.... Śniegu nasypało chyba ze 25 cm a dzisiaj sie topi, ale jeszcze duuuużo zostało...
Mimo to - cieplutkie pozdrawki Kiedyś przecież musi być lepiej
Gosiniak 19:15, 01 kwi 2013

bociek napisał(a)
Gosia, bezsilnosc jest najgorsza, trzeba sobie wmawiac: jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie.

Nawet sie nie lalismy woda tylko byla wojna na sniezki

Bitwa na śnieżki- no to nieźle, u mnie kilka kropel było, ale w domu i to jednak nie to co zawsze, ja dziś nawet kawału nikomu nie zrobiłam, może jeszcze coś wymyślę, najłatwiej chyba Żona będzie na coś nabrać
Śnieg napadał rano, później trochę się stopił, ale co chwila dosypuje, na szczęście jutro trochę lepiej, ale podobno radość ma nie trwać długo i znowu od środy śnieg,
Bociuś ja już się chyba poddaję z tą pogodą, teraz to mi się już tylko marzy aura bez śniegu i będę uchachana- co ta zima ze mną zrobiła
AniaDS 19:50, 01 kwi 2013

Ja też sobie wmawiam, że jeszcze tydzień i będzie wiosna.. i tak co tydzień
Gosiniak 20:47, 01 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madżen mi nic innego nie potrzeba, tylko słoneczka,
dobrze mieć cię przy sobie, zawsze podniesiesz na duchu
Gosiniak 20:54, 01 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Jeszcze świątecznie pozdrawiam Gosiu U mnie - po wczorajszych śnieżycach - spokojniej, cieplej i słonko od czasu do czasu wyjrzy zza chmurki aktualnie świeci. Za to wczoraj - odśnieżanie kilkakrotne, otrząsanie iglaków ze śniegu, robienie bałwanka, bitwa na śnieżki... taka wielkanoc.... Śniegu nasypało chyba ze 25 cm a dzisiaj sie topi, ale jeszcze duuuużo zostało...
Mimo to - cieplutkie pozdrawki Kiedyś przecież musi być lepiej

Aniu- śnieg u mnie też się szybko topi, +5 pokazało dzisiaj, ale chmurki były i delikatnie sypało z przerwami, najładniej to pod wieczór się zrobiło, nawet kilka promyczków słonka złapałam, ale śnieg leży jeszcze, niech by już stopniał, bo patrzeć nie mogę, nawet zajączek mógłby już pokicać gdzie indziej, a on stoi jak wryty i ani rusz.........wygonić nie można, bo niczego się nie boi ten zwierzak......dziwak jakiś, nie daje za wygraną
Gosiniak 20:57, 01 kwi 2013

AniaDS napisał(a)
Ja też sobie wmawiam, że jeszcze tydzień i będzie wiosna.. i tak co tydzień

O to widzę każdy podobną strategię przetrwania przyjął....hihihi,
Madzenka 21:48, 01 kwi 2013

Tegoroczna zima trwa już pół roku.... Mówimy tej Pani basta!!!