Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 17:42, 03 maj 2013

Ginger napisał(a)
Małgosiu znajdź proszę fotkę twojej horti moonlight chciałabym zobaczyć jak ona wygląda jak kwitnie .

To z zeszłego roku z sierpnia, są jeszcze malutkie ale dały czadu:

Teraz sobie zamówiłam Polar Bear, też śliczna
Gosiniak 17:45, 03 maj 2013

butterfly napisał(a)
I ode mnie też już słońce uciekło - zaczyna grzmieć....

Chyba ci pozazdrościłam i pewnie nie tylko ja, tydzień temu było tak pięknie a na majówkę masakra pogodowa
Gosiniak 17:46, 03 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Piękny zawijasek i świetne plany na przyszłosć pięknie u ciebie, porządek aż miło
i oczywiście gratki na 400, ale nie wklejam kwiatka, bo w końcu nie wiem, można czy nie
co do temperatury, to prawie upał u ciebie, u nas +8, buziam

No co ty....tak zimno we Wrocku, przecież u Ciebie to prawie zawsze najcieplej....coś się pokręciło w tej pogodzie, już od marca i tak trwa do tej pory
Milka 17:56, 03 maj 2013

i to jak pokręciło., w Rzeszowie upały, ale teraz Ania nadała, że burza i grad jak pięści!!!
zawitka 19:17, 03 maj 2013

Gosiu dzieki za zezwolenie cieszę się ---ha ha bo po juteze do domku iiiiiiii w kfffiiatki Pozdrówka
JulkAd 19:58, 03 maj 2013

Gosiu, u mnie oprócz braku słońca niezły deszczyk popadał, bo mi jeden zbiornik napełniło....ale w domciu też zimnawo, kominek trzeba było odpalić
Ginger 20:02, 03 maj 2013

Gosiniak napisał(a)

To z zeszłego roku z sierpnia, są jeszcze malutkie ale dały czadu:

Teraz sobie zamówiłam Polar Bear, też śliczna

Gosiu ,a czym one różnią się od limek?? Tak z obserwacji bo chyba Limki też masz, są wyższe może szybciej rosną ??
gusiarz 20:06, 03 maj 2013

Gosiu - nareszcie znalazłam chwilkę -moja nieobecność nie do nadrobienia...ale postaram się bywać na O. ciut częściej. Teraz masa pracy w ogrodzie i poza nim... Dzisiaj u nas tak leje, że ziemia już wody nie przyjmuje i mamy podtopienia na ogrodzie. Deszcz był bardzo potrzbny, ale żeby aż tyle go spadło w ciągu dwóch dni...przesada Dziobaski zostawiam
agata19762 22:04, 03 maj 2013

Gosiu u mnie też zimno, mokro, deszczowo, burzowo i gradowo...
na szczęście nie ma szkód w ogrodzie, wszystko dokładnie podlane...

słoneczka i ciepełka Tobie i sobie życzę !!!

ja też z tych ciepłolubnych
Gosiniak 08:44, 04 maj 2013

Ginger napisał(a)

Gosiu ,a czym one różnią się od limek?? Tak z obserwacji bo chyba Limki też masz, są wyższe może szybciej rosną ??

Mają trochę inny pokrój, wyższe i węższe, ale dużo zależy od prowadzenia oczywiście, nie przebarwiają się na różowo jak limki, mają trochę inny kształt kwiatostanu jakby wydłużony i bardzo duży, ale limki też mają olbrzymie kwiaty